Photodiary 4mijl, Amsterdam & school!

Home / Personal / Photodiary 4mijl, Amsterdam & school!
Photodiary 4mijl, Amsterdam & school!

Boektober illustratie

Het is alweer meer dan een maand geleden dat ik voor het laatst mijn Instagram foto’s met jullie deelde. Ondertussen is Oktober in volle gang en is ook de herfst begonnen. Afgelopen week had ik zelfstudieweek (vakantie dus in mijn ogen haha), maar helaas was ik een deel van deze week ziek. Gelukkig voel ik me nu weer prima en was het dus tijd om eindelijk weer aan mijn blog te werken, na een week wow.

Zoals ik al zei is oktober begonnen, waaronder ook boektober en stoptober, ik probeer boeken te lezen maar ik heb er nog maar (bijna) 1 uit. Maar dat kon ook niet anders want afgelopen week ben ik fulltime bezig geweest met huiswerk en yes gelukkig is dat bijna klaar.

Komende week zijn onze eerste beoordelingen, ik ben enorm benieuwd en natuurlijk is het toch ook wel spannend. Maar ik denk wel dat het goed komt, een beetje stress in de week daarvoor hoort erbij blijkt haha.

PicMonkey Collage

Afgelopen tijd bestond uit heel veel tekenen, nog 6 pagina’s en ik heb mijn nieuwste dummy vol, de dummy die ik op 5 september kreeg. We moesten veel tekenen voor school, maar ook voor mijn Instagram en webshop heb ik heel wat leuke dingen (mogen) maken.

PicMonkey Collage2

Op mijn Facebook en Instagram was er een mini winactie en deelde ik een aantal van mijn laatst gemaakte illustraties. Een groot deel van deze illustraties zijn ook online gekomen op mijn blog.

PicMonkey Collage3

Na een lange tijd kwamen er eindelijk weer eens outfitartikels online, ik ben enorm blij met mijn klasgenootjes die hun pauze opofferen om samen foto’s te maken. Leuk feitje; mijn outfitartikels worden het vaakst bekeken. Tijd dus voor meer outfits!

PicMonkey Collage4

Er is sinds kort een regenboogpad in Groningen, enorm leuk! Samen met mijn oma gingen we naar de kringloop en we kwamen thuis met een te leuke stoel.

PicMonkey Collage6

Ik liep deze maand voor de 7de keer de 4mijl van Groningen, weer ongetraind en ik moet eerlijk bekennen dat ik ook aardig lui ben geweest op de dag zelf.. Maar ik ben weer over de finish gekomen en kan weer een nieuwe medaille toevoegen aan mijn medailles?.. Dit jaar liep ik een tijd van 44:44, ik was tevreden want vorig jaar ging het slechter. Gelukkig had ik fijne support van mijn oma en oja ook nog mijn oude buurvrouw.

En dan niet te vergeten de Instastory’s! Ik heb weinig foto’s opgeslagen deze keer, maar toch nog een aantal heb ik terug kunnen vinden in mijn overvolle iCloud haha.

1

Het is enorm handig om advies op Instagram te vragen, soms ben ik zo slecht in keuzes maken.. / papier heaven in de kunstenaarswinkel / voor een tof concept moesten we een leuke recente situatie illustreren / een heleboel huiswerk maken waar geen einde aan lijkt te komen.

2

Helaas wordt het tijd om afscheid te nemen van deze leuke patroontjes / ik kwam een te schattige hond tegen op het vliegveld..

3

Amsterdam met lieve Chelsea & Esmee! / ik kocht een aantal leuke nieuwe kledingstukken waar ik nog steeds enorm blij mee ben! / ik vond een jas terug in een kast die ik nu 6 jaar heb, ik vind hem nog steeds erg leuk!

4

In een ander gebouw van de kunstacademie is zo’n toffe vloer! / Oeps de foto’s van de hond zitten twee keer in dit verslag, maar hij is ook gewoon te lief / ik was helaas ziek / school / met oma een dagje op pad, enorm gezellig!

5

Ik twijfelde over het jurkje, maar helaas vond ik hem toch iets te lomp / ik liep weer collecte en ik at regelmatig met mijn oma, onder andere pannenkoeken.

7

De vierde foto is van een weiland tegenover mijn huis, onze “leasekat” liep daar helemaal terwijl hij opgehaald zou worden die avond door zijn baasje.. / ik ging met mijn oma naar een rommelmarkt maar vond helaas niets / ik zette eindelijk mijn stoel in elkaar na een aantal maanden het bouwpakket al in huis te hebben / ons klaslokaal ziet er zeer artsy uit toch?

Kortom deze maand was weer bijzonder maar leuk. Bizar is het wel dat november bijna begint, wat betekent dat er nog maar 2 maanden te gaan zijn.

Wat is het leukste wat jij hebt gedaan tot nu toe deze maand oktober?

Leave a Reply

Your email address will not be published.