Photodiary Amsterdam, DDW, Milaan & Berlijn!

Home / Lifestyle / Photodiary Amsterdam, DDW, Milaan & Berlijn!
Photodiary Amsterdam, DDW, Milaan & Berlijn!

PicMonkey Collage6

Na anderhalve maand vond ik het weer tijd voor een nieuwe photodiary! November is alweer voorbij en December is alweer in volle gang. De maand november was een leuke maand, ik heb veel leuke dingen meegemaakt en toffe dingen mogen ondernemen. Zo ging ik in november naar de Dutch Design Week, Milaan, Berlijn en Amsterdam. Kortom: een drukke maar toffe periode.

Nu is het December, ook een hele leuke en gezellige maand. Maar zoals velen waarschijnlijk wel ervaren, is December ook een hele drukke maand. Zo maak ik per dag een planning van uur tot uur wat ik moet doen om alles af te krijgen. Want ook deze schoolperiode is alweer bijna voorbij, wat betekent dat alles afgemaakt en ingeleverd moet worden en er nog een essay klaar moet zijn binnen een vrij korte tijd (uitstelgedrag oeps).

Het allerleukste aan dit soort artikels vind ik dat ik een overzicht krijg van alles wat ik heb gedaan de afgelopen periode. Zo had ik het gevoel, ondanks dat ik nooit vrije tijd kon vinden, dat ik niet zoveel dingen had gedaan. Dit artikel herinnert me weer aan alle mooie dingen van de maand, genieten!

Dutch Design Week
Met een groep van kunstacademie Minerva gingen we naar de Dutch Design Week in Eindhoven. Het was heel interessant en inspirerend, een soort ééndaagse schoolreis, heel gezellig!
PicMonkey Collage7
Samen met Myrthe maakte ik een heleboel foto’s in Groningen, een artikel daarvan kwam online. Laatst sprak ik weer met haar af en heeft ze weer prachtige foto’s gemaakt! / de middelste foto is gemaakt in mijn oma haar oude huisje, want ondertussen is ze helaas verhuisd.
Milaan photodiary
Samen met mijn moeder had ik al heel lang het idee om samen eens een citytrip te doen. Natuurlijk hadden we al wel vaker een eendaags reisje gedaan en was ze op bezoek gekomen bij me in Barcelona, maar dat was toch anders. Heel impulsief besloot ik laatst om goedkope vliegtickets naar Milaan te boeken. In November was het zo ver en bezochten we de mode stad Milaan, het was een hele leuke ervaring!
PicMonkey Collage8
Hoewel ik laatst begonnen ben met een nieuwe periode op school, probeer ik toch nog in mijn enige vrije tijd wat voor mijzelf te tekenen. Ik merk wel dat ik enorm moet plannen wil ik nog tijd kunnen vinden voor mijn eigen illustraties. Ik kan niet wachten om mijn tekenaccount weer op te kunnen pakken! Ook kwam er een artikel online waarin ik mijn nieuwe kerstkaartensets met jullie deel, ze zijn nog steeds te koop! En er kwam een artikel online over mijn nieuwe Fjällräven waarin ik ook cadeautips deelde.
Berlijn photodiary
Met de kunstacademie ging ik op excursie naar Berlijn. Ik vind Berlijn een geweldige stad en kan niet wachten om er weer heen te gaan. Maar het allerleukste wat ik van de hele reis vond, was dat ik nieuwe mensen heb leren kennen, heel leuk!
PicMonkey Collage5
Samen met mijn moeder ging ik de walletjestour doen in Amsterdam, heel apart haha. Verder ging ik ook nog naar tuinland en ooooh wat hou ik van de kerstafdeling!
Tennis
Na een lange tijd besloten mijn vader en ik eindelijk weer eens een potje te gaan tennissen. Het was dan wel koud maar alsnog de perfecte weersomstandigheden. Ik ben er wel weer achter gekomen dat tennis niet helemaal mijn ding is haha.
PicMonkey Collage
Helaas heb ik deze keer niet zoveel foto’s meer van mijn Instadiary’s, mijn mobiel is namelijk een aantal keer gecrasht. Jippie ;| Maar hierbij nog een foto van mijn oude nieuwe schoenen die ik weer hervonden heb, een preview van de shoot met Myrthe. En ik ben het vergeten te delen op mijn blog maar ik exposeerde met een illustratie van 2m bij 90 cm in de GYM in Groningen voor het JongeHartenfestival. Een hele uitdaging was het voor mij, maar ik vond het wel erg leuk om te doen! Zie hieronder het resultaat:

PicMonkey Collage

 

Processed with VSCO with c1 preset
Ergens in Maart bestelde mijn moeder 2 tickets voor de walletjestour met gids in Amsterdam. Het leek me leuk! Op het moment dat we het erover hadden kwam het nog niet in mijn hoofd op dat de walletjestour over de wallen zou gaan. Ik zag meer een tour in een boot voor me haha. Maargoed, ons kennende, wij vergaten de vouchers in te leveren en zodoende was het alweer bijna het einde van het jaar. Impulsief besloten we de walletjestour in het eerste vrije weekend te plannen.

 

Processed with VSCO with kk1 preset
Met een gids en een groep van ongeveer 15 man liepen we door de straten van Amsterdam. De onbekende straten voor mij, want verder dan de winkelstraten ben ik eigenlijk nooit gekomen. We begonnen bij de wallen waarna we verder liepen naar de Jordaan. Ondertussen kwamen we nog uit in een kroeg met Andre Hazes muziek, apart maar dat hebben we ook maar weer even meegemaakt haha.
Het leukste aan deze tour vond ik dat de gids allerlei dingen vertelde die je alleen maar kan vertellen als je er echt als kind al bent opgegroeid, zoals anekdotes etc. Ook heb ik een aantal plekken gezien waar ik uit mezelf nooit heen zou zijn gegaan, erg interessant!
Kortom: ik voelde mij een echte toerist in Amsterdam, mijn camera om mijn nek maakte het helemaal af haha.

 

Wat is het leukste wat jullie hebben gedaan afgelopen tijd? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.