WIN! | SECRET SANTA giveaway t.w.v. 250 euro Melle & Anna!

Home / Lifestyle / WIN! | SECRET SANTA giveaway t.w.v. 250 euro Melle & Anna!
WIN! | SECRET SANTA giveaway t.w.v. 250 euro Melle & Anna!

Winactie kopieEerder deze week is de grote secret santa giveaway online gekomen, dat er zoveel leuke reacties zouden komen op alle pakketten hadden we nooit verwacht! Wanneer je nog niet meedoet met de winactie dan kan je dat nog tot 18 december doen in dit artikel. In dat artikel liet ik al uitgebreid zien wat er in mijn secret santa pakket zit, maar in dit artikel ga ik laten zien wat er allemaal in de geweldige pakketten van Melle & Anna zit. Ik ben zo jaloers op jullie die mee kunnen doen aan de winacties, ik zou alle pakketten wel willen winnen, maar het weggeven is net iets leuker!

Melle, Anna en ik hebben allemaal een eigen kerstpakket samengesteld t.w.v. 250 euro! Dit pakket kan je winnen door een reactie te laten op één (of meerderen) van onze blogs. Maar.. Het leuke aan deze winactie is dat je niet weet welk pakket je gaat winnen, het is een secret santa giveaway. Doe je bijvoorbeeld mee op mijn blog en win je, dan is het mogelijk dat je het pakket van Anna of Melle wint, en andersom. Je ziet dus pas welk pakket je gewonnen hebt als je het pakket eenmaal ontvangen hebt.

Ik hoop natuurlijk dat jullie al op mijn blog meedoen aan de winactie, maar als je nou meer kans wilt maken, doe dan ook mee op de blogs van Melle & Anna.

In het pakket van Melle:

secret-santa-1

Oorbellen, notebook, pin, airplant én vaas van Brainy Days | hoe leuk is het samengestelde pakketje door Brainy Days, sowieso al één van mijn favoriete winkels, zo leuk!

Boek: Hygge, de Deense kunst van het leven | Het boek Hugge is een echte musthave voor je boekenkast, eigenlijk niet te missen, gelukkig kan je hem winnen in dit pakket! Bekijk het boek hier.

€40,- shoptegoed bij Hoesjes-outlet.nl | het beschermen van je telefoon is enorm belangrijk, 40 euro shoptegoed kan je dus goed besteden aan een hoesje bij Hoesjes-outlet.nl.

Lightbox van Radbag | in mijn eigen pakket zit ook een lightbox en eigenlijk zijn ze tegenwoordig overal te zien. Deze geweldige lightbox is van Radbag, ik wil hem zelf ook nog heel graag!

Een notitieboekje van steen van On The Rocks | ik vind het nog steeds enorm bijzonder, een notitieboekje van steen.. Ik kan het ook nog niet geloven, maar het bestaat bij paperontherocks.

Kaartenset Holland gemaakt door Romy | yay, ik stelde zelf 2 pakketjes ansichtkaarten beschikbaar voor de pakketten van Anna en Melle. Je kunt de kaarten komen in mijn webshop!

Doe het lekker zelf magazine van IMAKIN | Knutselen, ik hou ervan, dus het IMAKIN magazine is daar perfect voor! En hoe leuk, hij zit in elk pakket van ons.

Coaching, Therme pakketje en een #TGIM tasje | Dit is wel het allerdolste van het pakket van Melle, je krijgt namelijk een coachsessie van 1,5 uur van Melle! Van creatieve brainstorm tot diepgaand gesprek, je mag zelf de invulling bedenken.  En ook zit er nog in het pakket een ‘Thank god it is Monday tasje én een fijn Therme verwenpakket.

In het pakket van Anna:

_DSC1920_2

Vijf kaarten van Muchable | Yeas ook in Anna haar pakket zitten kaarten uit mijn webshop Muchable!

Kersthanger van Studio Maas | Je kerstboom versieren hoort natuurlijk bij december, maar je kerstboom is niet compleet zonder deze kerstige hanger van  Studio Maas.

Quote your Desk letterbord van Misceaup | Letterborden zijn tegenwoordig echt een musthave voor je kamer, het vinden van letterborden was altijd een uitdaging maar je kunt ze nu gewoon kopen bij Misceaup, yay!

Vijf kaarten van liekeland | De illustraties van liekeland blijf ik geweldig en inspirerend vinden, in dit pakket kan je er 5 winnen, zo tof!

Scrabble LED-lichtjesketen van Radbag | Yeah ben jij net zo’n fan van Scrabble? Dan is deze Scrabble lichtjesketting van Radbag echt een mooie toevoeging aan jouw kerstboom of muur!

Kaarsen in decembersfeer van HEMA | kaarsjes zijn echt onmisbaar in deze koude tijd. En ze zijn ook nog eens heel mooi en gezellig, win-win!

Twee keer Huisje Hip van HipHuis | Aah deze huisjes zijn zo leuk en origineel en je kunt ze ook nog eens voor veel verschillende dingen gebruiken, super leuk van HipHuis!

Ingelijste print The longest line van Studio Kars + Boom | Ik ben fan van andermans kunst, vooral als het de kleur okergeel bevat. Het leuke aan deze print van Studio Kars + Boom is dat het met linosnede gemaakt!

Bord Mister Reindeer van Love, Peace & Joy | 1 van de dingen die ik sowieso in huis ga halen wanneer ik op mezelf ga wonen, zijn prachtige borden en een vitrinekast. Zo’n rendier bord van Love, Peace & Joy zou dan zeker een mooi plekje krijgen.

Mini wallet van Herd | hoe handig is het om een altijd een klein portemonneetje bij je te hebben, met kleingeld voor bijvoorbeeld een toiletbezoek, of sieraden. Deze mini wallet is van Herd, echt een musthave voor in je tas.

Pin GRL-PWR van The Sassy Girl | Ik vind eigenlijk alles leuk uit de pakketten, maar deze vin van The Sassy Girl vind ik wel heel geweldig, pins maken je outfit net wat leuker!

Rockbook van On The Rocks | ik blijf het zeggen hoe geweldig ik de notitieboekjes van steen vind van On The Rocks.

Etui van NOORTJE | Een etui is als illustrator echt onmisbaar, sowieso als student is een etui altijd wel handig. De etui is van NOORTJE, Noortje is een design studio waar je heel veel moois vindt om je huis een toffere plek mee te maken. Heel veel verschillende items zijn er daar te vinden!

Zes A4-prints en zes kaarten van Curious Collections | Mijn 3 enige lege muren hangen helemaal vol met illustraties en kaartjes. Voor originele prints en kaarten is Curious Collections een hele leuke site. Je vind er van alles wat!

December thee en thee-ei van Tea Bar | Thee, ik kan daar niet zonder en al helemaal niet tijdens deze koudere maanden. Tea Bar heeft een grote collectie thee en ook hele originele thee zoals deze december thee die in het pakket van Anna zit!

Doe het lekker zelf! magazine van IMAKIN | Het is DIY tijd! Dit magazine van IMAKIN geeft je genoeg inspiratie voor leuke do it yourself projecten! Het is een soort uitgeprinte Pinterest, heerlijk!

Fotoshoot door Anna Schouten | Als je Anna al langer volgt weet je dat Anna prachtige foto’s maakt! Hoe leuk is dat er in het pakket van Anna een fotoshoot zit van haar fotografie- en tekstbedrijf, en je mag zelf helemaal kiezen met wie je de fotoshoot wilt doen!

Winactie 2 kopie

Wauw, wat een fijne pakketten zijn het allemaal geworden! En natuurlijk wil ik ook nog even benoemen wat er allemaal in mijn pakket te winnen valt.

In mijn  pakket vind je een Polaroid toiletrolhouder, Rudolf mok, een lichtbox, lampjes van Coolgift. Een donutkussen en een kalligrafieset van Megagadgets. Vlaggetjes en making tape van Dreamkey Design. Een poster en cameraband van Housofproducts. Twee paar leuke en kleurrijke sokken van Toffesokken. Een notitieboekje gemaakt van steen van On The Rocks. Een doe het lekker zelf magazine van IMAKIN. Twee mooie tapejes van Imywebshop. Origami en Aloha sokken van mooiesokken. Een volkswagen fotolijstje en vossenmok van Radbag. Sansevieria planten van 123kamerplanten en meerdere prikkelbare cactussen van Florastore.

Note: klik hier om mee te doen met de winactie, alleen reageren op dit artikel is geen deelname.

Doe jij al bij Melle, bij Anna en bij mij mee met de winactie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.