Photodiary Gran Canaria, DDW & Projectweek!

Home / Photodiary / Photodiary Gran Canaria, DDW & Projectweek!
Photodiary Gran Canaria, DDW & Projectweek!

collages

Hi! Daar ben ik weer! Het is volgens mij niet eerder gebeurd dat ik zomaar bijna anderhalve maand niets plaatste. Er is veel gebeurd in een korte tijd, maar laten we het in dit artikel hebben over alle leuke dingen die ik na mijn vorige photodiary heb meegemaakt!

Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat ik voor het laatst een photodiary artikel plaatste. Zoals ik al vertelde is er in de tussentijd veel gebeurd. Zo had ik vanaf 17 juli tot 26 oktober volgepland met activiteiten naast mijn school. En ging ik een weekje in de herfstvakantie (waar ook snel een artikel over komt) naar Gran Canaria. Daar heb ik heerlijk genoten van de zon en natuurlijk kon ik het niet laten om weer erg veel foto’s te maken en te delen haha.

gran-canaria

Deze week kwam ik er ook achter dat mijn laatste foto een foto van Spanje was. Na mijn vakantie heb ik zeker nog wel dingen gedaan maar voor even leek het mij beter om een soort social media break te nemen. Of in ieder geval mijn Instagram even te laten voor wat het is en het over een tijdje weer op te pakken. 🙂 Op dit moment is in ieder geval mijn feed nog heerlijk zonnig haha.

photodiary-3

snorfabriek2

22 september gaf ik mijn laatste workshop illustratief portrettekenen in de Snorfabriek in Utrecht. Deze keer gaf ik de workshop aan 20 cursisten. De dag erna tekende ik live mensen na op het Snorfestival, ook dat was een groot succes. Hier heb ik ook een artikel over geschreven!

overig2

27 september (toen het nog mooier weer was), kwam Julian met het idee om te gaan avondeten op een parkeergarage. Ik volgde toen nog een analoge fotografiecursus dus dat was de perfecte plek om foto’s te maken, win-win situatie!

creaweekend

29, 30 september en 1 oktober stond ik net als vorig jaar weer op het Creaweekend in Hardenberg om daar live mensen te portretteren. Dit jaar had ik voor het eerst daar ook mijn eigen kraam met kaarten en andere producten, superleuk om weer te doen samen met Anouk, Elise & Marion!

collages2

3 oktober had ik eerst mijn Propedeuse uitreiking en een week daarvoor hadden we onze expositie van ons eindwerk van vorig schooljaar. 2 leuke hoogtepunten van school!

collages3

Op 8 oktober deed ik dit jaar traditiegetrouw weer mee met de 4mijl van Groningen. Deze keer was het de 8ste keer dat ik mee deed en gelukkig viel mijn tijd uiteindelijk ook niet eens tegen. Hoewel ik mij elk jaar afvraag waar ik weer aan begin, is de sfeer zo gezellig dat ik het niet kan laten om weer mee te doen haha.

 

 

rug

Op 15 oktober mocht ik vanuit de RUG voor Zpannend Zernike een workshop geven aan kinderen waarbij ze hun eigen uitvinding konden verzinnen en tekenen, het was heel leuk en interessant om te zien waar de kinderen allemaal mee kwamen.

overig1

26 oktober – Ook net als vorig jaar was er dit jaar weer de Dutch Design Week! En hoewel het deze keer minder mooi weer was dan vorig jaar, besloten Julian en ik om toch een kijkje te gaan nemen en af te reizen naar Eindhoven. En hoewel ik het vorig jaar toffer vond, was het wel een erg geslaagde dag!

overig

8 november – Samen met Mirthe ging ik naar een verlaat Halloween feestje van de studievereniging waarvan wij de PR nu gaan doen (yay!). Na het feestje zijn wij nog uitgegaan als skeletten, de reacties daarop waren heel wisselend maar voor ons was het vooral erg grappig.

collages1

11 november was er weer een open dag van de academie, een dag waarop je met allemaal geïnteresseerde misschien toekomstige studenten kunt praten over je opleiding. En een dag waarop je fijn extra kunt werken in de werkplaatsen, zo koos ik ervoor om een houtsnede te maken (die ik nog steeds moet afmaken..).

sinterklaas

Sinterklaas is over 2 weken al, wow! En om alvast in de stemming te komen ontwierp ik sinterklaaspakpapier, verkrijgbaar op Motiflow.com 🙂

 

unadjustednonraw_thumb_33a3

Oh en wat ik bijna vergeten was te delen was dat ik meedeed aan een contest van Crosscomix, uiteindelijk zat ik bij de laatste 10. Helaas kon ik niet naar het festival zelf, hopelijk volgend jaar wel!

Als ik alles zo weer op een rijtje zet zijn er weer toffe dingen gebeurd, vooral op werkgebied. Wel heb ik na deze periode besloten om het wat rustiger aan te gaan doen met school en werk. 1 ding is wel zeker: mijn volgende photodiary zal vast grotendeels vakantiefoto’s bevatten, nu al zin in haha!

Wat is het leukste wat jij hebt gedaan afgelopen maand?

Leave a Reply

Your email address will not be published.