Photodiary week 32

Home / OVERIG / Photodiary week 32
Photodiary week 32
Zoals ik gisteren al zei ben ik een beetje in de war met tijd en data haha, dus 2 dagen later dan normaal, maar toch mijn photodiary van deze week! Heel veel gedaan hebben we niet echt, sowieso was de eerste week het intensiefste, Mallorca is helemaal niet zo groot en een groot deel van Palma hebben we al gezien. We moeten nog maar even zien wat er nog allemaal te doen is hier, tips zijn altijd welkom, ik ga jullie gauw weer bijpraten!
Instagram: Muchables & Muchablenl

 Ik kocht hier nieuwe hardloopschoenen, ookal ben ik er op tegen om ze te dragen onder een normale outfit, voor deze keer maak ik een uitzondering want van al mijn andere schoenen heb ik blaren gekregen.

Heerlijk ontbijt | aankoopjes

Een nieuw dagboek begonnen, alweer wow | tekenen, gauw ga ik weer mensen natekenen!

 Eerste keer sinds lange tijd gezwommen!

2 dagboeken vol geschreven in 1 vakantie | klaar met stage voor die dag

Strand jaa | het lijkt hier net herfst joh!

Cactus liefde | shoppen in Porto Pi oehoe

Leave a Reply

Your email address will not be published.