Photodiary week 37

Home / OVERIG / Photodiary week 37
Photodiary week 37

Het is weer zondag, jaa! Ik kan me nu al verheugen op volgende week zondag, maar eerst vandaag mijn photodiary van deze week! Een hele interessante week heb ik niet gehad, strand, een interview maar eigenlijk voornamelijk uitgerust. Ik ben nog steeds heel moe en ik weet niet waarvan, hopelijk is het weer over als ik thuis ben, misschien eist alles nu eens zijn tol of zoiets.. Ach, ik vind het heel fijn om in ons appartement heerlijk op de bank te zitten een hele dag, en nu klinkt dat heel lui maar ik vermaak me altijd wel. Bloggen, tekenen nemen al een heleboel tijd in beslag en verder zijn er nog zat andere dingen waar ik niet eens aan toe kom.

Maargoed, nu maar naar de foto’s die ik deze week op Instagram plaatste, een stuk minder dan vorige week!

Instagram; Muchables & Muchablenl

 Ik wist niets te tekenen op mijn nieuwe dummy, maar uiteindelijk is dit het geworden.

 Strand | babyschildpadjes (stiekem een foto van de week ervoor)

 Strand, mijn plekje met de kapotte parasol haha | supermarkt whoop

 Ik wou een beetje zout over mijn aardappeltjes heen strooien, toen vloog de dop eraf.. | koop je een schaar, haal je hem zo uit de verpakking.

 Nieuw schetsboek | eerste tekening in mijn nieuwe schetsboek

Yummm

Leave a Reply

Your email address will not be published.