Dag 48/63 Mallorca // Dankbaar

Home / Travel / Dag 48/63 Mallorca // Dankbaar
Dag 48/63 Mallorca // Dankbaar


Eigenlijk heb ik mijn blog soort van bij geschreven. Ik ben nu bij dag 48, maandag 15 september en ik moet eerlijk zeggen dat wij daarna nog maar 1 interview hebben afgenomen en verder voornamelijk niets toonbaars meer uitvoeren.

Ik krijg wel eens de opmerking over dat ik positiever moet zijn over mijn stage en over deze toffe ervaring, niet iedereen krijgt die kans, enzovoorts. Op internet komt natuurlijk al gauw iets anders over, mijn blog is een soort dagboek waarop ik ook veel dingen van mij afschrijf, verder ben ik niet heel negatief al komt het wel zo over. Verder is het gewoon heel erg balen dat ik in deze 2 maanden niet echt stage heb kunnen lopen aangezien ze gewoon echt niets te doen voor ons hebben en ons eigen project stil lag na een tijdje omdat niemand terug mailde. En als laatst; niet iedereen krijgt deze kans.. Je kunt zelf je eigen kansen creëren, daar heb je geen rijke ouders maar doorzettingsvermogen voor nodig. Voor deze stage heb ik een beurs ontvangen van een fonds, dat kan iedereen aanvragen en daardoor zou ik dit kunnen financieren, mijn ouders betalen niets (omdat ik dat zelf niet wil).

Voor mijn volgende stage (waar ik graag een uitgebreid artikel over wil schrijven) heb ik zo’n 80 mails moeten verzenden, daaruit heb ik 1 positieve reactie gekregen, zolang je het echt wilt moet je tot het einde gaan. En ja ik heb zo vaak willen opgeven, maar toch doorgaan want wat heb je nog te verliezen behalve tijd? Ik wil echt absoluut niet ondankbaar overkomen, ik ben erg dankbaar voor alles wat ik meemaak, maar het lijkt soms alsof het me allemaal aan komt waaien, maar dat is absoluut niet zo.

Oké ik wou het hier helemaal niet over hebben eigenlijk, verder naar dag 48, niet heel bijzonder, ik ging in mijn eentje een dagje naar het centrum in Palma, tijd voor mezelf en wat straatjes bezoeken die ik nog niet eerder gezien heb. Ik ga bijna naar huis, of nou ja ik tel af en op dit moment moet ik alles fotograferen wat ik fotograferen wil aangezien er een kans is dat ik bijvoorbeeld niet weer daar langs ga lopen.

Ik weet niet waar die paarse gloed spontaan vandaan komt..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.