Photodiary week 40

Home / OVERIG / Photodiary week 40
Photodiary week 40
Ik merk dat sinds ik een ander mobiel heb, ik minder foto’s op Instagram zet, maar als het goed is (dat zei ik een week geleden ook), kan ik binnenkort gauw mijn nieuwe mobiel gebruiken! 
Deze week was leuk, ik zag Charlotte en Jessy na een lange tijd weer, of nou ja Charlotte na 2 jaar en Jessy na 3 maanden, maar 3 maanden is best lang haha. Ik heb veel in de trein gezeten maar het was het meer dan waard.
Vandaag heb ik een druk dagje, alhoewel, het voelt heel druk. Ik ga de 4mijl in Groningen lopen voor de 6e keer (volgens mij) en ohh ik ben benieuwd want mijn conditie is erg slecht na een half jaar niet gesport te hebben.
Instagram; Muchables & Muchablenl

 Whaah ik houd zo van pompoenen hih / kastanjes zoeken bij de kerk

 Ik verfde, uhmm.. Frederique verfde mijn haar weer roze / genieten

 Ik mis deze kat uit Mallorca / na 2 jaar zag ik Charlotte weer wow

 De liefste en beste persoon in de wereld / herenigd met Jessy, zo fijn en niet eens tijd gehad om een foto samen te maken, soort van hih

 Laatste verhaaltje in mijn dagboek schrijven / Patrick heeft toffe sokken omg

 Ik loop op iemand anders haar naam, maar dat is al de 4de keer haha / helemaal verliefd op alle liedjes, wauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published.