Photodiary week 41/42

Home / OVERIG / Photodiary week 41/42
Photodiary week 41/42
Huh, waar was ik? 2 dagen geen artikel en ook op Instagram was het af en toe verdacht rustig. Ik had vooruit geschreven met mijn blog, maar een photodiary of vlog kun je niet vooruit schrijven, daarom kocht ik op vakantie (ja vakantie), internet, helaas werkte de wifi haast niet en dus had ik er niets aan. 
Afgelopen 11 dagen was ik met mijn ouders, broer, zijn vriendin, en een vriend van hem op vakantie in Gran Canaria. We zaten in een hotel, redelijk afgelegen maar wel met een mooi waterpark. Ik heb heerlijk genoten, en ondanks dat ik veel dingen moest regelen was het toch af en toe wel prettig dat ik niet continue op mijn mobiel zat. 
Maargoed, natuurlijk ga ik daar nog artikels aan wijden, nu eerst mijn foto overzicht van deze week, of nee 2 weken aangezien ik dus geen artikel heb geschreven vorige week! 
Instagram; Muchables & Muchablenl

 Heel charming / ontbijt, nomnomm

 Zoo mooi / blij met mijn nieuwe bloemetjes dekbed

 Duivenvriend / het waterpark bij het hotel

 Een hele toffe papagaaienshow, waarbij ik geen foto’s mocht maken / strand whoop

 In het vliegtuig / outfit online

 Heel mooi de lucht steeds

 Jumm!

 Bij Jessy thee drinken / met ieyoor naar het vliegveld

 Oeps dubbele foto / discovloer!

 En weer terug helaas / het park was echt heel mooi

Op het vliegveld / nooit gedacht dat ik een paar dagen later in hetzelfde water zou liggen

 Leuke oude apparaten / en boos dat die was

Slecht weer in Nederland, brengt toch nog iets goeds / ik moet de helft van mijn kleding weg doen

 Vlogcamera / sinds gisteren een account op de app Depop

 Ik wou doorgaan met dagelijks vloggen, binnenkort daar nog wel meer over

 En mijn haar is nu weer blond na een week / tegenwoordig koopt mijn moeder geen kaartjes meer maar maak ik ze

Met lieve Jessy / yeah I did it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.