Portfolio week 7!

Home / OVERIG / Portfolio week 7!
Portfolio week 7!
De 7de keer portfolio week, de week waarin we ons werk exposeren en presenteren en we een dikke map met verslagen moeten maken. Deze keer ging de expositieruimte enorm vol, er werd heel veel geëxposeerd! Ik ben zo blij dat ik alles heb afgerond met een voldoende, dat deze “zware” periode over de hel voorbij is. Dit is overigens onze één a laatste periode, komende periode is dus de laatste alweer.. En dan stage, onee! Het gaat zo nel allemaal.. Vandaag is mei alweer begonnen, eng hoe snel de tijd gaat. 
Of ik tevreden ben over mijn werk? Haha nee, de tekeningen hieronder zijn nogal afgeraffeld (mijn hel binnenin), ik vind ze mooi maar behalve het binnenste, en daar ging het juist om haha. Mijn andere werk heb ik er niet hangen omdat ik daar niet tevreden over was, heel misschien komt dat nog eens op mijn blog, en anders hebben jullie het al wel kunnen zien op Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.