Recycle & wees origineel met Indusigns

Home / OVERIG / Recycle & wees origineel met Indusigns
Recycle & wees origineel met Indusigns
Laatst werd ik gevraagd door Gijs van Indusigns of het mij leuk leek om eens langs te komen in hun werkplaats, samen met zijn broer runt hij het bedrijf; Indusigns in Zwolle. Ik had hun website bekeken en ik was er van onder de indruk, natuurlijk wou ik wel langs komen, ze hebben namelijk een enorm tof concept! Zulke ondernemingen vind ik super om te bezoeken en het verhaal erachter te horen. Ze maken van oude spullen waar normaal niet meer naar omgekeken wordt, iets prachtigs! Je bent niet alleen heel origineel met zo’n item in je huiskamer, maar ook nog eens heel milieu bewust.
 “De olievaten, stukken handgereedschap en zinken vaten die je in veel van onze objecten terugvindt, zijn vaak doorleefd en bevatten deukjes, krasjes of roest. Dat laten we ook zo. Het geeft onze collectie de uitstraling waar we naar streven; authentiek en vol van karakter.”
Alleen al die zin sprak me enorm aan, ik houd ervan om origineel te zijn, wat als het goed is ook wel duidelijk te zien is aan mijn blog, ik vind het jammer om een compleet huis te hebben met Ikea meubels, niet dat daar iets mis mee is alleen, anders dan anderen, spreekt me meer aan. Zo komt ook mijn halve kamer van de kringloop en de andere helft van de Ikea, ik weer precies wat ik “later” wil. Mijn interieur zou grotendeels van de kringloop en dit soort bedrijven komen, omdat ik het een huis veel karakter vind geven.
Rond kwart over 10 werden mijn moeder en ik opgehaald van het station in Zwolle, het leuke was dat ook zij uit Groningen komen en dat brengt automatisch al een band. Het was eventjes zoeken maar uiteindelijk zag ik Gijs, hij haalde ons met de auto op van het station, heel fijn! Hun werkplaats was bij het Cibap college, ik was daar nog nooit geweest en was er al wel benieuwd naar.
We maakten kennis met Chiel, ze vertelden over hoe ze zijn gestart en hoe ze zo op het idee gekomen zijn, en wauw wat een tof verhaal. Allereerst is het al uniek dat ze broers zijn en ze na een jaar al zo succesvol zijn geworden, want zeg nou zelf; dit zie je niet in elk huis! Die originaliteit sprak me erg aan zoals ik al zei, ook de manier waarop ze te werk gaan, het lijkt alsof ze van alles iets moois kunnen maken. En het dan nog niet eens te hebben over de diversiteit, wat een keuze. Het is zo mooi om te zien dat het hun passie is en dat ze er helemaal voor gaan, respect voor ze en hopelijk gaat het ze goed in de toekomst! 
Ook ik heb een mooi exemplaar mee naar huis mogen nemen, die laat ik deze week nog op mijn blog zien en natuurlijk ben ik benieuwd naar wat jullie ervan vinden! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.