Nieuwste interieur aanwinst!

Home / OVERIG / Nieuwste interieur aanwinst!
Nieuwste interieur aanwinst!
Een paar dagen terug liet ik jullie in een artikel het bedrijf Indusigns zien, zoals ik al zei heb ik zelf ook een mooi exemplaar mee naar huis mogen nemen, en ik vond het leuker om er een apart artikel aan te wijden. Anders zouden de foto’s misschien meer onder alle andere foto’s wegvallen. 
Mijn ouders waren ook erg enthousiast en wouden de lamp graag in de woonkamer neerzetten, ik kreeg ook nog een bordje van Gijs & Chiel, en als je even niet oplet is die ingepikt door je vader. Ik vind het tof dat niet iedereen dit op zijn bureau heeft, het is iets apart en dat maakt het aantrekkelijker voor mij om te gebruiken :).
Ik wou natuurlijk graag de lamp op een mooi plekje zetten zodat de lamp goed tot zijn recht komt, alle spullen van het bureau en ik kon eindelijk weer eens tijd in de inrichting van mijn kamer steken. Het eindresultaat is; een mooie fijne nette werkplek, met een unieke lamp!

 Binnenkort ga ik gauw een roomtour opnemen, wanneer ik echt alles netjes heb en ik tevreden ben!

Leave a Reply

Your email address will not be published.