Review / Muvit lens set!

Home / OVERIG / Review / Muvit lens set!
Review / Muvit lens set!

Laatst kreeg ik een heel leuk mailtje met daarin de mededeling dat ik een lens set voor de smartphone, een online smartphone fotografie cursus en een lipstick powerbank had gewonnen! Helaas kon ik pas deze week de lens set uitproberen, maar daardoor werd ik wel nieuwsgieriger en ik kon niet wachten om hem daadwerkelijk te testen.


Ik maak eigenlijk vrij weinig foto’s meer met mijn mobiel, de reden daarvoor is de kwaliteit van mijn mobiel. Mijn compact camera gaat eigenlijk altijd wel mee dus echt een super goede camera op mijn mobiel was niet mijn eerste prioriteit toen ik hem kocht. Achteraf gezien was een betere telefoon misschien handiger, maar dat kan nog wel eens.

Maar nu over de lens set, iets heel fijns vind ik de verpakking van de lenzen, een klein etuitje waar de lenzen in zitten, zo raak je ze ten minste niet zo gauw kwijt. Het meest geïnteresseerd was ik in de fish eye lens, ik wou er al één kopen van de HEMA maar steeds liet ik hem toch weer liggen. Van alle lenzen denk ik deze ook het meeste te gaan gebruiken. Bij de andere lenzen zie ik namelijk weinig verschil, maar na verschillende reviews gelezen te hebben ligt dat volgens mij meer aan mijzelf, daarom ga ik binnenkort nog eens meer experimenteren met andere apparaten en voorwerpen!

In de De lens set bevat 4 verschillende lenzen, de circle polarizer lens zorgt ervoor dat weerspiegeling in water of glas wordt verminderd, om dan een voorbeeld foto van een bloem te maken is nou niet echt handig haha. De wide field lens creëert een grotere hoek, zo kan je bijvoorbeeld toch het gehele onderwerp dat je wilt fotograferen, in beeld krijgen. De fish eye lens, velen kennen hem wel denk ik, de lens geeft een heel grappig effect, alsof je door een glazen bol kijkt, stiekem ook heel tof voor film! En dan de laatste lens en dat is de macro, ik moest een beetje uitzoeken hoe dat werkte en toen het uiteindelijk gelukt is ben ik vergeten een foto ermee te maken, uiteindelijk vind ik die wel echt een toevoeging aan de set.

Hieronder de foto’s die ik maakte met verschillende lenzen van hetzelfde voorwerp:

1. originele foto / 2. circle polarizer lens / 3. fisheye lens / 4. wide-field lens

Kortom: ik ben heel tevreden over deze lensjes, kwalitatief zien ze er erg goed uit en ze zijn ook zeker handig voor op reis wanneer je een redelijke smartphone of tablet hebt, scheelt bagage!

Ben jij nou ook zo benieuwd naar deze lens set? De set is bij HIER voor €34,95 verkrijgbaar, ook verkopen zij hoezen voor de Samsung Galaxy Tab S 10.5, Leon cases en 12 inch laptop hoezen.

En natuurlijk niet vergeten, de lipstick powerbank! Echt heel fijn voor al dat reizen, haha! Binnenkort natuurlijk ook meer over de online smartphone fotografie cursus! De powerbank is HIER voor €24,95 verkrijgbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.