Zomerfeesten 2015, ik ben weer terug!

Home / OVERIG / Zomerfeesten 2015, ik ben weer terug!
Zomerfeesten 2015, ik ben weer terug!

Ik heb echt te lang niets van me laten horen, ik had mijn vakantie ook anders ingepland dan dat het uiteindelijk geworden is! Mede daarom heb ik geen artikels kunnen inplannen, maar daar komt nog een apart artikel over. Ik keek net tussen mijn concepten en zag dat ik sommige artikels nog niet geplaatst had, waaronder die van de zomerfeesten en Art Carnivale. 7 september begint school weer, hoe dit schooljaar gaat worden, geen idee maar ik heb er zin in!

En wanneer school weer begint, ben ik ook weer van plan om mijn blog weer op te gaan pakken, ik vind het jammer dat door dit aparte jaar mijn blog op een lager pitje stond. Maar we zullen zien hoe dit komende jaar gaat lopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.