Shoptour Sid & Liv

Home / OVERIG / Shoptour Sid & Liv
Vandaag in de shoptour door Nijmegen, het winkeltje/restaurantje Sid&Liv. Het is een restaurantje en een winkeltje in één, alles is helemaal in mijn stijl. Sid&Liv zat een beetje afgelegen, of nou ja zo voelde het voor mij aangezien elk straatje nieuw is voor mij in Nijmegen.
Het winkeltje is heel licht, heel netjes en ontzettend mooi vormgegeven, echt een grote inspiratie bron voor mij. Ik let eigenlijk altijd wel op de prijs, ik heb niet mega veel geld te besteden en dat speelt een grote rol tijdens het shoppen, helaas vielen al deze spullen wel buiten mijn budget. Al is alles prima betaalbaar, maar als je kringloopprijzen of opruimingsprijzen gewend bent, dan lijkt alles duur.
Ze hebben een ruim assortiment met heel veel leuke spullen, de tapejes en de “voorraadpotten” zijn echt mijn favoriet.
Het speciale aan dit “winkeltje” is dat het tegelijk ook een klein restaurantje is, speciaal want zoiets kom ik nooit tegen. Het pand is mooi, helder, fris als in netjes en het straalt gezelligheid uit.

 Zoiets lijkt me echt heel leuk om op de muur te hebben, maar als je een drukke planning hebt lijkt het me niet fijn om dat continue te zien. Jammer dat deze 80 euro kost anders had ik hem graag gekocht. Misschien een leuke DIY, laat me weten of het jullie leuk lijkt?

Sid en Liv is te vinden:
Van Welderenstraat 95
6511 ME Nijmegen

Foto’s mede gemaakt door Jessy en Sanne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.