Hippiekamer Marieke, hippiebusjes

Home / OVERIG / Hippiekamer Marieke, hippiebusjes
Hippiekamers, ik kom ze altijd tegen op weheartit, maar in het echt zie ik ze niet. Tja “hippie”, sommigen zien het als in een hokje geplaatst worden, zoals emo’s die geen emo’s genoemd willen worden. Laatst was ik naar Art Carnivale en daar liepen voornamelijk hippies rond, ze hadden dreads, liepen op blote voeten, hadden wijde toffe broeken/kleding aan, dansten gezellig en leuk, maken muziek en zijn relaxt. Zo iemand noem ik Marieke eigenlijk ook, een vriendin van Jessy, ze wilt geen hippie genoemd worden wat ik ergens wel begrijp. 
Samen met Sanne en Jessy ging ik even bij haar naar binnen omdat we nieuwsgierig waren naar haar kamer. En wauw ze heeft echt een enorm leuke gezellige kamer en ik mocht foto’s maken wat ik natuurlijk deed. 
Hippiebusjes, of oudere auto’s vind ik ook zo leuk. Ze hebben iets wat normale voertuigen niet hebben, zo’n lekker vintage laagje. Wanneer ik ze zie en ik de kans heb om een foto te maken dan doe ik dat, ook omdat ik er graag nog eens iets over wou schrijven. Maar helaas kan ik veel foto’s niet weer vinden, deze foto’s zijn allemaal gemaakt in Nijmegen. Het lijkt me tof om in zo’n hippiebusje de wereld rond te reizen, maar nee dat gaat hem vast niet worden haha.
Ookal is dit geen VW busje, het lijkt wel op een hippiebusje hih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.