Stage in Mallorca, hoe&wat?

Home / OVERIG / Stage in Mallorca, hoe&wat?

 Ik had jullie al een hele tijd beloofd om hier een artikel over te maken, ik wou wachten tot ik genoeg informatie had en het echt zeker is. Het is nu zeker; ik ga voor 2 maanden naar Mallorca en volgende week woensdag vertrek ik  met het vliegtuig, helaas kan ik weinig zeggen over wat ik daar nou precies ga doen. Onze contactpersoon in Mallorca reageert vaak niet op mijn mails en geeft ons maar weinig informatie over wat we nou precies gaan doen en of we een appartement hebben of niet, handig.. Gelukkig zijn we er wel zeker van dat we op een fijne plaats terecht komen.

Ik zocht al een lange tijd naar een stage in Zweden of Londen, maar uiteindelijk leverde het niets op en maakte het me niet meer uit waar ik nou heen zou gaan, ik moest en zou naar het buitenland voor een stage. Per toeval kwam ik via Jacquelina van school in aanraking met deze stage, zij had vorig jaar dezelfde stage gelopen bij dezelfde contactpersoon als ons en zo ging het balletje ineens rollen. Zij werkte in een cultureel centrum, wij (Mandy & ik) werken (voor zover wij weten) op een festival, ik laat me verassen want ik heb geen idee wat te verwachten. Het viel me een beetje tegen, het vinden van een stage in het buitenland, ik wil veel dingen doen zolang het maar met kunst te maken heeft, maar als je geen connecties hebt in het buitenland gaat het al een stuk lastiger. Misschien (ligt eraan hoe dit bevalt) wil ik hierna nog wel ergens heen, maar dat zien we dan wel haha.

Zoals ik al zei vertrekken we woensdag 30 juli en komen we weer terug op 1 oktober, ik ben nog allerlei dingen aan het regelen, vandaar dat het wat minder gaat met mijn blog. Ik wil heel graag weer volop bloggen maar helaas gaan andere dingen voor. Maar niet getreurd, ik heb een paar leuke artikels waar ik mee bezig ben!

Ook wil ik regelmatig updates schrijven vanuit Mallorca natuurlijk, het liefste zou ik dagelijks gaan vloggen maar ik ben bang dat dat niet gaat lukken dus dat bekijk ik dan wanneer ik er ben.

Laat me weten wat jullie graag willen zien, what’s in my case? Handbagage tips? Andere dingen? Ik ben benieuwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.