The best is yet to come

Home / OVERIG / The best is yet to come
The best is yet to come
Ik heb eigenlijk zoveel te vertellen dat ik niet weet waar te beginnen, op Instagram is op dit moment mijn leven beter te volgen dan op mijn blog. Vandaag pas ik vanaf 9 tot 1 op, en vanaf dan moet ik echt mijn kamer opruimen want ik kan er niet meer doorheen lopen wow. Ik besefte me gisteren dat ik over iets meer dan een week weg ga naar Mallorca, er zijn zoveel dubbele gevoelens erover en eigenlijk wil ik dat ook gewoon delen in de komende tijd. Dus echt weer dagelijks bloggen, maar dan ook over wat ik op dat moment doe en niet altijd alles inplannen. Mijn familie leest mijn blog ook en mede dat is waarom ik geen persoonlijke dingen plaats, op internet komen dingen soms anders over dan in real life. Toch maakt het me dan niet uit, als ik iets wil delen dan doe ik dat en mijn blog wordt weer mijn online dagboek. 
En vandaag een simpele outfit van een tijdje terug, hier droeg ik een thermopanty omdat al mijn panty’s op waren, en ooooh wat was dat warm! 

 Jurkje – Primark | ketting – Girlscene | riempje – kringloop | vest – New Look | schoenen – Rommelmarkt

Leave a Reply

Your email address will not be published.