Start each day with a positive thought

Home / OVERIG / Start each day with a positive thought
Start each day with a positive thought
Hopelijk komt ooit mijn wens uit dat er een blogger in de buurt woont, zodat we samen outfitfoto’s kunnen maken en gezellig tot ‘s nachts filmpjes en foto’s kunnen bewerken. Maar helaas, die wens is nog steeds niet vervuld. Wat zou het me fijn lijken als Jessy dichtbij woonde in plaats van 3 uur reizen. Maar helaas, al ben ik ook blij met mijn personal fotograaf; mama. 
Vandaag gaan we naar Es Corial of naar Palmanova voor het strand, 2 totaal verschillende kanten op haha. Mijn ouders zijn hier voor een weekje (vanaf afgelopen zondag), ik schrijf nog een artikel daarover. Ik ben niet helemaal up to date met mijn blog, vooral deze week zal ik wat minder bloggen want ik wil voornamelijk genieten van deze korte tijd met mijn ouders. Daarna ga ik weer volop aan mijn blog werken, er gaan verschillende dingen veranderen (hopelijk lukt dat mij op mijn macbook haha).

Shirtje – Primark (Jessy) | vest – NewLook | hoedje, rokje – H&M | sokken – Primark | schoenen – Dr. Martens | tas – Action

Bedankt Jessy & Sanne voor de foto’s <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.