Photodiary week 33 & 34

Home / OVERIG / Photodiary week 33 & 34
Photodiary week 33 & 34

Ik voel me echt een hele slechte blogger, ik heb heel veel te vertellen en toch heb ik al 3 dagen niets geplaatst. Mijn ouders waren er afgelopen week en ik heb er optimaal van willen genieten, zo doende dat het erg rustig op mijn instagram en blog was! Maar ik ben er weer, een heleboel bij te schrijven want volgens mij heb ik nog maar geüpdatet tot de eerste week.. Oeps. We zijn 3 weken verder, vandaag zitten we op de helft, of ik het al zat begin te worden? Nee dat niet, maar als ik nu naar huis zou kunnen met alsnog al mijn uren klinkt dat erg verleidelijk.

Vandaag mijn overzicht van de geplaatste foto’s op Instagram deze afgelopen 2 weken. Want ja oeps ik was het vorige week vergeten, alhoewel ik erg weinig geplaatst heb.

Instagram: Muchables & Muchablenl

 Mama stuurde me allemaal oude vakantiefoto’s via Whatsapp, ohh wat verheug ik me op de komende vakantie | wishlist

 Gezellig een hele week ontbeten aan tafel | bij de supermarkt te wachten tot die open gaat

 Mijn ontbijt hier is zo lekker, ik verheug me er ‘s avonds al op | ik twijfelde of ik al mijn bandjes eraf zou knippen, maar nee nu nog niet

 Taarrtt want Mandy was jarig

 Stiekem kijk ik alle afleveringen van Spangas terug | boodschappen voor als mijn ouders komen

 Deze week meer naar het strand geweest dan de 3 weken ervoor | en ik had nog zo gezegd dat mijn ouders niet teveel eten moesten meenemen

Papa en mama op het vliegveld uitzwaaien, nog voor het emotionele moment.. | ik mis ze 1 dag er na gewoon al, mijn heimwee begint..

Leave a Reply

Your email address will not be published.