Streetstyle? | festival outfits

Home / OVERIG / Streetstyle? | festival outfits
Streetstyle? | festival outfits

 Ik wou al zo lang eens streetstyle foto’s maken, maar om in je eentje streetstyle foto’s van iemand te maken vind ik eigenlijk nog wel awkward. Maar om het in een andere provincie te doen is minder vreemd vreemd, en het is natuurlijk helemaal leuk om dat met 3 anderen te doen. Samen met Janne, Jessy en Sanne ging ik leuke festival outfits spotten. Helaas, we waren er best laat, er waren weinig jongeren en de belichting was na een bepaalde tijd ook heel slecht.

Er was één meisje die ik heel inspirerend vond, niet zozeer om haar outfit maar om hoe ze het draagt, ik had het zelf nooit gedragen maar ik vind het tof dat ze op haar leeftijd al zo’n duidelijke eigen mening heeft wat betreft haar kledingstijl. Mooi om te zien, waren er maar meer meisjes op die leeftijd die dat deden.

Uiteindelijk zijn de outfits niet zoals ik ze wou, mijn bedoeling was om echt hele inspirerende outfits te fotograferen maar dat was gewoon niet het juiste moment. Toch wou ik de foto’s posten, want eigenlijk vraag ik me wel af wat jullie van dit soort artikels zouden vinden?
Foto’s mede door Jessy, Janne en Sanne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.