Outfit youtube picknick!

Home / OVERIG / Outfit youtube picknick!
Het liefst zie ik er bij elke meeting anders uit, mede omdat een ander op dat soort momenten vaak wel outfitfoto’s voor me willen maken. En ik probeer zo vaak mogelijk mijn outfits af te wisselen. Alsof mensen eerst op mijn blog gaan kijken wat voor outfits ik al eerder aan heb gehad haha. En het leuke is dat de outfitfoto’s niet altijd op dezelfde plek gemaakt worden, want tja dat is nogal lastig in dit dorpje. Ik heb geen leuke plaatsen en geen fotograaf die me overal even heen brengt of met me mee gaat.
Ik houd niet van groen in een foto. Geen gras, geen blaadjes, geen planten, het liefst allemaal niet maar eigenlijk is dat onmogelijk, ik vind het de outfit afzwakken. Deze foto’s zijn gemaakt door lieve Ronja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.