Surfen in Scheveningen

Home / OVERIG / Surfen in Scheveningen

Ik wou wachten. Wachten tot de foto’s van ons surfend op het internet stonden, maar helaas staan die er nog niet op en ik kan het gewoon niet laten om jullie te laten zien hoe het surfen was!

Het was een heel geregel en heel veel gestres, het was niet zeker of Jessy en ik heen konden maar uiteindelijk kwam alles (zoals meestal) alsnog op het laatste moment goed.

Vrijdag reisde ik naar Nijmegen om daar 3 uurtjes Samyra te meeten, vervolgens werd ik om half 10 opgehaald door Jessy. De volgende ochtend om half 6 opstaan en om kwart voor 7 vertrekken naar het station. Om 10 over 7 namen we de trein naar Den Haag en daar stapten we over op een bus naar Scheveningen. In Scheveningen zouden we surf les krijgen, surf yoga, lunch en als laatste het Woodstock festival! Helaas waren we erg vroeg en was het Woodstock dus nog niet heel levend, en tja ik moest alweer snel weg om naar Almere te gaan. Iedereen zag er ontzettend leuk uit en er komt dus nog een leuk streetstyle artikel online binnenkort.

Het was een onvergetelijke ervaring, het was best zwaar en surfen is niet mijn sterkste kant. Ik had de dag erna enorme spierpijn haha. Maar al die drukte was het meer dan waard! Kijk mee met de foto’s die Jessy en ik gemaakt hebben die dag.

Er zijn zoveel leuke foto’s gemaakt die dag! Meer foto’s om 1 uur op mijn blog! Op sommige foto’s sta ik nou niet echt geweldig maar ja als je net uit de zee komt, er zand in je ogen zit, haar door de war, make up eraf, ach wat maakt het ook uit zolang het maar leuk was!

En de goodiebag:

Leave a Reply

Your email address will not be published.