DYTG Beachparty!

Home / OVERIG / DYTG Beachparty!
Het was een heel gedoe om te regelen.. Maar uiteindelijk kon ik gisteren en surfen en naar de youtube beach party. Het was teveel van het goede maar het was een geweldige dag. Na zo’n dag heb ik meestal een down-moment.. dan kak ik in en wil ik het liefst even in een hoekje huilen, tja waarom?.. Dat moment had ik zaterdag ook toen ik alleen op het station in Almere zat.. Ik kwam in Almere, ik was aan het zoeken in het centrum en na 10 mensen gevraagd te hebben (die allemaal niet wisten waar ik heen moest) ben ik een café binnen gelopen, hun zeiden dat ik nog een trein naar Almere Poort moest nemen. En ja dat deed ik, daar was ik dan, in Almere Poort, en nu? 
Lopen, lopen, lopen en nog eens lopen. Het was in een half uurtje te doen maar ik deed er natuurlijk veel langer over omdat ik blaren op mijn voeten had en ik dus mank liep en ik in mijn eentje was met een te zware tas. Nee allemaal niet fijn. Na langer dan een halfuur kwam ik aan bij de beach party. Het was erg gezellig en ik zag Melissa voor het eerst, maar het was best rustig. Maar het was ook 16+ dus dan komen er sowieso al minder mensen. 
Ik had vorige week een kaartje gewonnen bij Milan zijn Livestream en zo kon ik naar de beachparty, die ochtend was ik in Scheveningen om te surfen en daar komt woensdag nog wat over op mijn blog!
Ik heb eigenlijk heel weinig foto’s van de beachparty gemaakt, misschien komt dat omdat ik helaas maar anderhalf uur ofzoiets kon blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.