Take the risk or lose the chance

Home / Fashion / Take the risk or lose the chance
Take the risk or lose the chance

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e5b
3,5 jaar geleden ontmoette ik Myrthe op mijn allereerste meeting in 2012, we vierden samen oud en nieuw 2013/2014 maar na de nieuwjaarsduik hadden we elkaar niet echt meer gesproken. We kwamen elkaar nog een paar keer tegen in de stad, waarna we zeiden: “we moeten gauw weer afspreken”. Je kent die dingen, uiteindelijk komt het er nooit van.

Maar laatst spraken we eindelijk na een lange tijd af, we bezochten het Noorderplantsoen, zouden daarna wat gaan winkelen en uiteindelijk ergens een kop thee drinken. Helaas tijdens het maken van foto’s in het park, voelde ik mij ineens helemaal niet meer lekker. We besloten om de bus naar de stad te nemen en dan alsnog ergens thee te gaan drinken. Eenmaal in de stad aangekomen kon ik mijn maaltijd niet meer binnenhouden en heb ik voor het eerst in mijn leven in het openbaar over moeten geven. Ik ga jullie geen details vertellen, alleen dat het heel naar was en ik me niet eerder dit jaar zo enorm heb geschaamd.

Uiteindelijk heb ik mijn oma gebeld en zij heeft me opgehaald uit de stad en beloofden we spraken we af om het gauw weer over te doen. Helaas dat het zo gelopen is, maar gelukkig heeft Myrthe wel een aantal mooie (outfit)foto’s gemakt. Oh en ze heeft sinds kort een Facebook pagina waar nog meer foto’s op staan, klik hier voor de link.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e5c
Blouse & rokje – New Yorker / jas – Only / tas – kringloop / schoenen – Dr. Martens

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e5d UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e5e UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e57 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e59 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e62

Houden jullie ook zo van de herfstige blaadjes op de foto’s?

Leave a Reply

Your email address will not be published.