3 gratis leuke telefoon achtergronden!

Home / Creative / 3 gratis leuke telefoon achtergronden!
3 gratis leuke telefoon achtergronden!

Achtergronden

Hoe vaak per dag kijk jij op je telefoon? Juist, ik denk net als ik, redelijk vaak. Hoewel ik heel wat uren op mijn mobiel spendeer, was het mij nog niet op gevallen dat de achtergrond van mijn mobiel niet helemaal meer up to date was. Namelijk, zowel vergrendeld als ontgrendeld was er een foto van een skipiste te zien als achtergrond. Tja, het voelt nou niet echt als zomer maar het is wel juli, dus sneeuw kan eigenlijk niet meer.

Nu kreeg ik laatst de vraag of ik een achtergrond wou maken voor een website, ook al was het een hele vroege deadline, mijn eigen deadlines verzette ik wel even. De opdracht was om een achtergrond te maken met bladeren, na meer dan 6 uur ermee bezig te zijn geweest had ik 3 patronen klaar. Helaas was het niet helemaal wat bedoeld werd en zouden de patronen niet gebruikt worden. Ik vond het zonde om ze dan maar weg te gooien en er niets mee te doen terwijl ik ze zelf best leuk vind.

Toen kwam ik op het idee om er een achtergrond voor je mobiel van te maken, het zijn allemaal achtergronden die eigenlijk elk seizoen wel kunnen. En hoe leuk is het dat niet alleen ik, maar ook anderen deze achtergronden kunnen gebruiken. Daarom kun je de achtergronden hieronder downloaden:

PicMonkey Collage

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Wat voor achtergrond heb jij op dit moment? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.