The person reading this is beautiful

Home / Fashion / The person reading this is beautiful

Processed with VSCO with a6 preset

Nu het weer wat fijner weer wordt kan ik niet wachten om weer mijn lente/zomerkleding uit de kast te trekken. Hoewel ik de meeste items uit mijn kledingkast het hele jaar door draag, zijn er ook een aantal kledingstukken zoals jassen en schoenen die ik niet het hele jaar door kan dragen.

Ook vind ik nu het weer lente wordt het enorm fijn om weer mijn garderobe aan te vullen met nieuwe items. De nieuwe collecties beginnen langzaam al weer de winkels te vullen zoals bij Esprit, maar ook de webwinkels worden weer gekleurd met mooie pastelkleuren.

Ook al is het nog niet helemaal lente, de truien mogen bijna opgeruimd worden, het enige puntje wat ik dan wel weer jammer vind aan warmere temperaturen. Alhoewel, in Nederland weet je het maar nooit. 😉

Processed with VSCO with a6 preset

Ondertussen was het alweer een tijdje terug dat ik voor het laatst een outfit geplaatst heb, mede doordat het niet super weer was (en ik natuurlijk weer op pad ben geweest). Daarom vandaag nog een oudere outfit met mijn roze haar, stiekem mis ik dit haar enorm! Ik zit erover na te denken om het deze week weer paars te gaan verven, het liefst lila eigenlijk, maar op één of andere manier is mij dat nog nooit in één keer gelukt.

In ieder geval ben ik wel weer toe aan een nieuwe kleur, ik hoor nu namelijk ook nog dagelijks dat mijn haar groen lijkt. Ik kan het dus net zo goed weer een “gekke” kleur verven voordat ik het weer normaal blond laat verven!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Wat is hetgeen waar jij je het meeste op verheugd nu het weer wat warmer wordt? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.