Haar verven, afstuderen & toelatingsgesprek!

Home / Personal / Haar verven, afstuderen & toelatingsgesprek!

Processed with VSCO with se3 preset

Op dit moment heb ik het druk met veel verschillende dingen, daardoor kwamen de dingen die mij het gelukkigste maken op een lager pitje. Eigenlijk helemaal niet goed want je moet ook ontspannen wil je een drukke planning volhouden.

Er is één ding wat mij toch wel het meeste frustreert op dit moment en ik toch wel even wil delen, en dat is dat sommigen in mijn omgeving mij en mijn werk niet serieus nemen. Ze doen alsof ik de hele dag niets aan het doen ben en niets uitvoer, een mening waar ik het totaal niet mee eens ben en me ook erg druk om kan maken. Dus omdat ik niet alles deel met mijn omgeving, betekent het dat ik lui ben en niets uitvoer? Daarom besloot ik om na een lange tijd weer eens een video op te nemen en deze keer een praatvideo waarin ik vertel waar ik zoal allemaal mee bezig ben!

Klik hier voor wanneer je de video niet kunt zien.

Komt dit jullie herkenbaar voor of word jij wel altijd serieus genomen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.