Wat als ik nu naar huis kon?

Home / OVERIG / Wat als ik nu naar huis kon?
Wat als ik nu naar huis kon?

Wat als ik nu naar huis kon? Die vraag heb ik mezelf al zo vaak gesteld. Ik ben op de helft, nog 4 weken te gaan (dus eigenlijk al over de helft), het is niet dat ik het hier niet leuk heb, het is gewoon ja zoals je vast wel begrijpt, je mist dingen die je hier niet even kunt kopen. Zelfs de regen mis ik enorm, de koelte van ‘s nachts, ik slaap hier veel slechter maar daarentegen is mijn voeding wel beter wat het een beetje compenseert. Ik ben heel vaak geneigd om dit soort artikels te schrijven, wat ik voel en wat ik denk, wat ik normaal in mijn dagboek zou schrijven (maar meestal te lui voor ben), zou ik ook graag met jullie willen delen. Het enige is dat ik niet weet wie mijn blog daadwerkelijk leest, niet dat ik er überhaupt iets op zet wat sommigen niet mogen lezen, maar nah ja je snapt het wel. 
Verder ben ik nu nog op stage en als ik straks weer thuis kom is het half 10, vanavond eet ik gekookte aardappels met bloemkool en ga ik op mijn gemakje GTST kijken. Alles is hier zo laat, de dagen start ik later en voor 10uur/half 11 heb ik mijn avondeten nog niet op, met een volle buik slapen vind ik sowieso niet fijn en meestal wil ik daarna nog douchen en een artikel typen. Mijn hele ritme is anders hier en ook al ben ik hier al 5 weken, ik ben nog niet gewend. 
Ruimte en tijd voor mezelf, ik ben een persoon die daar heel veel waarde aan hecht en het ook echt nodig heeft. Hier gaat dat moeilijker en dat is af en toe even slikken.. Mijn internet is hier heel slecht, al vanaf 5 uur probeer ik het artikel online te zetten (en het is nu half 9)..

Mijn ouders zijn helaas alweer een paar dagen weg, er zullen waarschijnlijk geen outfitfoto’s of andere foto’s van mij online komen want ik heb geen statief of afstandsbediening helaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.