Outfit video // Nijmegen

Home / Fashion / Outfit video // Nijmegen
Outfit video // Nijmegen

Er gaan echt veel te veel gedachten door mijn hoofd, er zijn al zoveel dingen opgeschreven en de lijstjes houden maar niet op. Mijn blog gaat er aan onderdoor, en dat juist terwijl ik nu heel veel wil vertellen. Ik weet niet hoe het komt maar het bloggen gaat wat moeizamer dan normaal, ik snap er niets van. Vandaag een video die ik een paar dagen geleden al geplaatst had op mijn youtube kanaal, en jullie nu pas laat zien, eigenlijk was dat niet mijn planning oeps.

Misschien juist omdat ik zoveel ideeën, inspiratie en gedachten heb, krijg ik het er niet uit. Ik probeer alles te ordenen en zelfs als ik blog krijg ik niet verteld wat ik eigenlijk wil vertellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.