Wat ik allemaal deed in mijn vakantie!

Home / Personal / Wat ik allemaal deed in mijn vakantie!
Wat ik allemaal deed in mijn vakantie!

Dit artikel mocht natuurlijk niet ontbreken deze week, wat ik allemaal gedaan heb deze vakantie staat al op youtube en Facebook, maar nog niet op mijn blog. Mijn vakantie was eigenlijk geheel impulsief, maar oh wat heb ik genoten. Ik wou 3 of 4 weken werken in een animatieteam, uiteindelijk was ik 4 weken ingepland en begon ik op een camping in Hardenberg, het was ontzettend leuk daar en toen ik weg moest vond ik dat zo jammer. Ik zou 2 weekjes thuis zijn, maar na een paar dagen vroegen ze of ik misschien ook een week eerder zou willen beginnen op een camping in Duitsland. Ondanks dat ik een week alleen maar weg was geweest (Art Carnivale, Zomerfeesten & dagjes uit), besloot ik toch om ja te zeggen.

Toen ik in Duitsland kwam, was de camping zo anders dan ik gewend was, ik had op 2 hele luxe campings gestaan en deze camping was veel kleiner en anders. Uiteindelijk maakte dat helemaal niet uit, aangezien er wel 2x zoveel kinderen waren als op de andere campings waar ik gestaan heb. En oh wat heb ik daar een geweldige tijd gehad, tijdens het editten van mijn video werd ik zo ontzettend blij en ook weer bij het schrijven van dit artikel en het zien van de foto’s krijg ik een heel fijn gevoel!

Zoals jullie waarschijnlijk al wel door hebben, heb ik een geweldige tijd gehad in Duitsland, de kinderen waren geweldig, en de musical was toch wel een echt hoogtepunt.

Nadat ik in Duitsland 2 weken had gewerkt, vroegen ze mij of ik ook nog gelijk na de 3 weken door wou gaan naar Ameland om daar nog 2 weken te werken. Hoewel mijn eerste gevoel was; nee, heb ik het toch gedaan ondanks dat ik bekaf was. Ik ben blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb, het voelde toch nog als een beetje vakantie, aangezien er maar weinig kinderen waren gingen er in mijn laatste week maar 2 activiteiten op een dag door en kon ik dus lekker naar het strand!

Mijn vakantie was zeer geslaagd, nu nog 4 dagen vakantie en dan weer hard aan de slag voor school! Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe school gaat zijn dit komende jaar. We zullen het zien..

Leave a Reply

Your email address will not be published.