Welkom op mijn nieuwe blog!

Home / Lifestyle / Welkom op mijn nieuwe blog!
Welkom op mijn nieuwe blog!

IMG_62479

Jaa je ziet het goed! Het is nog wat onwennig, maar mijn blog is verplaatst naar WordPress. Een hele stap die mij hopelijk goed gaat bevallen, ik was er al meer dan een jaar over aan het denken maar durfde steeds niet de stap te zetten. Ik weet nu weer waarom ik het niet durfde, ik was bang dat ik al mijn artikels kwijt zou raken of dat ik spijt zou krijgen en niet meer terug zou kunnen.

Na mijn blogdip van bijna een jaar, vond ik het nu tijd om het gewoon weer te proberen. Ik heb het bloggen enorm gemist en ik kon niet wachten om weer te beginnen, maar dan wel op een nieuwe plek. Ik ben uiteindelijk een hele week bezig geweest met het overzetten van de bestanden en het koppelen van mijn domein, niet de leukste klus als je het mij vraagt, er zijn heel wat tranen voor nodig geweest.

Gelukkig was het niet voor niets, mijn oude artikels zijn ook allemaal weer mee, helaas zijn de afmetingen van die artikels niet allemaal kloppend maar om 1140 artikels intern te gaan veranderen kost enorm veel moeite dus laat ik het voorlopig zo.

Er moeten nog een aantal dingen gewijzigd worden wat ik de komende dagen ga doen, maar mijn eerste artikel via WordPress is gelukkig nu een feit. Bij deze; welkom op mijn nieuwe blog!

Wat ik zeker niet mag vergeten is Maris bedanken voor alle hulp bij het omzetten van alles, dankjewel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.