THRIFT HAUL + TRY ON!

Home / Fashion / THRIFT HAUL + TRY ON!
THRIFT HAUL + TRY ON!

Nog een paar dagen en mijn blog is als het goed is omgezet, mijn artikels kunnen helaas waarschijnlijk niet mee waar ik enorm van baal, maar ik heb wel weer enorm veel zin om dagelijks te gaan bloggen! Ik ben al volop artikels aan het schrijven en foto’s aan het maken, echt ooh wat heb ik dit gemist.

Hoewel mijn blog een tijd heeft stil gestaan, heb ik wel geprobeerd om regelmatig op mijn Youtube kanaal een video te plaatsen. Maar steeds vergat (of was ik te laat) om de video’s nog te delen op mijn blog. Vandaag deel ik een video die al een tijdje op mijn kanaal staat maar ik toch nog hier wil delen, dus bij deze mijn video met mijn kringloop aankopen:

Klik hier om de video op youtube te bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.