What if I fall? But.. What if you fly?

Home / OVERIG / What if I fall? But.. What if you fly?
What if I fall? But.. What if you fly?

Hoewel iedereen de zomerkleding al lang heeft opgeborgen in de kast, loop ik er nog steeds in rond. Tot december, en dan ga ik leven in mijn warme truien en vesten whaah! De modewereld is toch ook al bezig met de zomercollectie? Ik ook haha, of nou ja eigenlijk kan ik ook moeilijk in een trui gaan lopen wanneer het mooi weer is. Ik ben in deze oktobermaand nog een weekje in Nederland en dan ga ik heerlijk genieten van de herfst in die week hih. Daarna nog 1 maand warmte, alhoewel het ook wel fris kan zijn in Barcelona haha.

Hopelijk vinden jullie het niet erg om nog zomerse outfits te zien, maakt het ook wel weer anders. 😉

 Jurkje – H&M / tas – markt Mallorca / schoenen, haarband – Primark

Foto’s zijn gemaakt in Mallorca. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.