You can’t have a bad day in polka dots

Home / Fashion / You can’t have a bad day in polka dots
You can’t have a bad day in polka dots

Waar de meeste Nederlanders bij de eerste zonnestraaltjes al hun korte broek uit de kast trekken, houd ik meestal toch liever mijn panty aan. Op reis vind ik het soort van acceptabel om met blote benen in het openbaar rond te lopen. Maar op één of andere manier doe ik dat in Nederland toch niet zo snel.

Toen ik deze jumpsuit tegenkwam was ik in eerste instantie niet gelijk heel enthousiast. Of nou ja, ik was wel enthousiast, alleen zag ik mijzelf er nou nog niet echt in lopen. Maar het was een goede shopdag en ik besloot om hem voor het idee toch te passen. Eenmaal in het pashokje vond ik hem leuker staan dan verwacht en voelde ik mij er ook minder ongemakkelijk dan ik in eerste instantie gedacht had. Dus besloot ik de jumpsuit te kopen! En zelfs na het kopen van deze jumpsuit kocht ik nog twee jumpsuits.

Nu het nog wat frisser is draag ik er nog een panty onder, maar over een tijdje wanneer het nog wat warmer wordt, dan draag ik die natuurlijk niet meer. Want hoewel het nog niet warm genoeg is, denk ik wel dat ze heel fijn zijn voor de zomerdagen in Nederland. Zo kan ik toch wat luchtigs aan maar hoef ik geen warme panty aan. Al moet het ook niet te warm zijn want anders plakt de jumpsuit alsnog natuurlijk. Maar hartje zomer ben ik toch weer in Azië, dus tot die tijd zal het vast nog niet te warm zijn en kan ik mijn nieuwe pakjes fijn in Nederland dragen!

malta-outfit-2
Jumpsuit – New Look / bril – Polette / schoenen – Dr. Martens

img_4166malta-outfit-1 img_4163 malta-outfit

Draag jij wel eens een jumpsuit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.