Lifestyle

Bloggersmeeting bij winkel Elle Aime!

PicMonkey Collage4

PicMonkey Collage4

Laatst checkte ik mijn mail, goh niets bijzonders opzich, buiten het feit om dat ik mijn mail al een lange tijd vermijd omdat ik het er gewoon te druk voor had. Maar goed, terwijl ik globaal mijn inbox bekeek besloot ik toch een aantal mailtjes even te lezen, waaronder een uitnodiging voor een bloggersmeeting door Elle Aime. Na het lezen van het mailtje werd ik enorm enthousiast, ik voelde me eigenlijk ook een beetje vereerd dat ik ervoor werd uitgenodigd.

PicMonkey Collage7

Afgelopen zondag was het zover, vol goede moed doorstond ik alle werkzaamheden onderweg naar Rotterdam. Na meer dan 3 uur gereisd te hebben ging ik op zoek naar de zogeheten “tram”, ik had hem eindelijk gevonden na verschillende mensen gevraagd te hebben. Terwijl ik daar stond te wachten op de juiste tram (volgens Google Maps), zat er een meisje in een tram enthousiast te zwaaien, naar mij?, het zou niet de eerste keer zijn dat ik terug zou zwaaien en het niet voor mij bleek te zijn. Maar ik stapte de tram in en ging naast het meisje, genaamd Daphne zitten. Yes het zwaaien was voor mij bedoeld haha. Ik was enorm blij dat ik samen met Daphne nog een stuk kon reizen, het was enorm gezellig met haar.

Processed with VSCO with a6 preset

Maar oké, dat over de reis er naar toe, nu verder over het geweldige winkeltje waar de bloggersmeeting plaats vond: Elle Aime. Een kleurrijke en inspirerende winkel waar allemaal hebbedingetjes worden verkocht van talentvolle artiesten met enorm veel passie en talent. Ook worden er toffe workshops gegeven waar ik zeker wel één of twee? van zou willen volgen.

Voordat ik weer een heel lang verhaal ervan ga maken, de foto’s zeggen al veel (het geweldige licht daar is echt jaloersmakend). Kort samengevat: het was een enorm leuke dag waarop ik veel nieuwe mensen heb leren kennen, cake heb gegeten, getekend, foto’s gemaakt, ijs heb gegeten en enorm veel plezier heb gehad!

Processed with VSCO with hb2 preset

Woon je nou in Rotterdam, of dichtbij, ga dan zeker eens langs bij Elle Aime. De winkel is hier te vinden: Zwaanshals 299, 3035 KH Rotterdam.

Processed with VSCO with f2 preset

PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage5  PicMonkey Collage3

Verderop in de straat waar Elle Aime zich bevond, aten wij een ijsje bij &Designshop, ze verkopen daar niet alleen ijsjes maar ook hele leuke urban interieur items!

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2

27 thoughts on “Bloggersmeeting bij winkel Elle Aime!

  1. Erg leuke foto’s heb je van deze bloggersmeeting gemaakt! Elle Aime lijkt me een heel fijne winkel voor hebbedingetjes en cadeautjes. Maar je hebt er wel lang voor moeten reizen om er te komen, met die werkzaamheden!

  2. Wauw ziet er heel mooi uit! Ik heb inmiddels meerdere blogs gelezen over deze meeting, en iedereen was razend enthousiast over de winkel. Ik denk er over om binnenkort eens (na jaaaaaaren) naar Rotterdam te gaan, dus dit adresje sla ik zeker op!

  3. Heel herkenbaar, naar mensen terugzwaaien die eigenlijk niet naar jou zwaaien, oeps haha
    Ziet er supergezellig uit daar, lijkt me ook een heel leuk winkeltje! Helaas woon ik niet zo dicht in de buurt om zomaar even langs te gaan, anders had ik het gedaan :)
    Je hebt een leuke blog (en een nieuwe volger erbij)!

  4. Ik zag dat je op mijn blog had gereageerd en natuurlijk kan ik het dan niet laten om ook op jouw blog een kijkje te nemen. En ik blijf! Je illustraties (noem je dat zo?) zijn lekker vrolijk en jij straalt hetzelfde uit. En Elle Aime lijkt me echt een tof winkeltje. Beetje jammer dat ik niet zo in de buurt van Rotterdam woon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *