Uncategorized

DYTG 9

Merel

 Afgelopen zaterdag was de DYTG (Dutch Youtube Gathering), ik had me er al lang op verheugd en ineens was het dan zo ver. Ik had geen idee wat ik er dit jaar van moest verwachten, vorig jaar waren er een stuk minder mensen en ongeveer 4000 mensen zouden er dit jaar komen, wow.

Het was echt een geweldige dag en ik baal dat het nog weer zo lang duurt voordat ik deze lieve mensen weer zie. Ik had niet verwacht herkend te worden, ik ben helaas geen grote youtuber dus ik was echt verbaasd dat er zo’n 20 tot 30 mensen naar me toe zijn gekomen voor een handtekening of voor een foto, echt superleuk!

Ik heb eigenlijk weinig gefilmd en gefotografeerd, ik ben er gewoon niet aan toe gekomen! De foto’s die wel gemaakt en gelukt zijn deel ik vandaag met jullie, samen met een kort filmpje!

Ik heb weer heel veel zin om bezig te gaan op mijn kanaal op youtube, ik moet alleen nog even zien wat ik wil en hoe ik dat ga doen, binnenkort hier meer over! :)

 En eindelijk een foto met lieve Kim!

19 thoughts on “DYTG 9

  1. Wat leuk! Leuke foto's en leuk filmpje heb je gemaakt, ik zie wel een aantal bekenden. Ik wil ieder jaar gaan, maar ik ben er nooit geweest. Lijkt me zo leuk, en wat leuk dat er zoveel mensen met je op de foto wilden Romy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *