Uncategorized

Illustration // Wat is nou mijn stijl?

Stijl-illustratie

Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne Solveig haar blog, dit artikel gaat elke week over een ander onderwerp, deze week het onderwerp; “Wat is nou mijn stijl?”

Je eigen stijl vormen, het is ontzettend lastig. In deze wereld wordt je nou eenmaal beïnvloed, maar het kan, je kunt jezelf nog zijn, het is alleen wel moeilijk. Ik krijg er vaak opmerkingen over, over dat mensen graag ook zichzelf zouden willen zijn, dat ze het zo knap vinden. Ik herken het eigenlijk helemaal, niet lang geleden was het voor mij ook onmogelijk om te dragen wat ik wou. Maar nu ik op deze school zit waar iedereen elkaar accepteert en respecteert kan ik dragen wat ik wil en dan zou ik nog niet opvallen, in een giraffen one-sie of mijn haar weer roze, het maakt allemaal niets meer uit. In tegenstelling tot in dit dorp waar ik in woon, een verschrikkelijk dorp waar iedereen op elkaar let en waar er meteen over je geroddeld wordt als je anders bent. Whatever,,,

Mijn stijl is niet echt over één kam te scheren (zo zeg je dat toch haha), ik combineer vintage met een beetje een stoere outfit, ik kan heel meisjesachtig gekleed zijn met bloemetjes en pastelkleurtjes maar ik kan ook met kruisjes, Creepers en ladders in mijn panty lopen.

In DIT artikel vertelde ik over fashion items die ik niet mooi vind, zo houd ik niet van enorme plateauzolen maar houd ik wel van de bescheiden creepers, ik houd niet van gangsterschakelkettingen maar wel van vrouwelijke schakelkettingen, een beetje dubbel maar om toch nog even duidelijk te zijn.

Vandaag een paar items die ik zeker vaak draag!

 Wat is nou jullie stijl, wat dragen jullie het meest en wat vinden jullie nou echt afschuwelijk?

13 thoughts on “Illustration // Wat is nou mijn stijl?

  1. Zo fijn als je gewoon kunt dragen wat je wilt en dat mensen dat accepteren. Ik vind het ook altijd zo tof dat jij helemaal jezelf bent en draagt wat je leuk vindt. Leuk hoe je je stijl hebt uitgewerkt zo. :) Ik ben ook dol op vintage en hoedjes, laatst maakte ik zelf een bloemenkrans die ik geweldig vind, maar vind het toch spannend om die 'in het echt' te dragen. Die wordt voor mij meer voor de festivals. :)

  2. Leuke illustraties weer! Ik herken alles wel van je, behalve de bustier haha. Ik draag vooral bloesjes, truitjes, jasjes en heel veel jeans. Niet echt een bepaalde stijl, vaak gewoon een beetje 'casual plus' haha.

  3. Wat een leuk artikel! Ik vind jouw stijl heel leuk Romy! Als ik je outfitfoto's zie denk ik altijd: deze items staan je zo leuk en passen zo goed bij je! Uuuh… mijn eigen stijl vind ik moeilijk te omschrijven. Het is heel wisselend. Ik vind vanalles leuk. De kleren mogen wel een beetje edgy zijn, een beetje apart. Ik ben niet zo van de spijkerbroeken. Maar ik ben ook wel van het 'less is more', veel sieraden draag ik niet.

    X Luna

  4. ik heb roze dr martens schoene, en zijn SUPER leuk!! maar me vriend vind ze niet echt geweldig en mensen opschool en in het dorp vinden ze zelfs stom :( dus doe ik ze nu eigenlijk nooit meer aan maar daar ga ik binnenkort verandering in bregen 😀

  5. ik heb roze dr martens schoene, en zijn SUPER leuk!! maar me vriend vind ze niet echt geweldig en mensen opschool en in het dorp vinden ze zelfs stom :( dus doe ik ze nu eigenlijk nooit meer aan maar daar ga ik binnenkort verandering in bregen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *