Uncategorized

You are what you do, not what you say yoy’ll do

outfit-mama4

Tijdens de familiedag dit jaar droeg ik een zwart jurkje met kant, een hoedje, cut out boots en kruis oorbellen, heel subtiel kreeg ik de vraag van mijn oom naar wat voor muziek ik luisterde.. Nou nee geen punk of rock. Ook afgelopen verjaardag van mijn moeder kreeg ik de vraag van een andere oom, hoe mijn stijl nou te beschrijven is, EMO? Sorry voor de mensen met de stijl als emo, maar voor mij was het absoluut geen compliment. Zo zie je maar weer dat ze geen verstand hebben van stijlen, maar zeg dan gewoon niets en wacht mijn antwoord af.

Ik had expres pastelroze aangetrokken omdat ik anders in de familie bekend kom te staan als “ontspoord”, maar helaas dat imago is dus niet veranderd haha.

Hoedje, rokje, shirtje, vestje – H&M | schoenen – Dr. Martens | ketting – sieradenkistje.nl

12 thoughts on “You are what you do, not what you say yoy’ll do

  1. Dat van jou familie herken ik zo goed! Vooral aan de kant van mijn stiefvader. In hun ogen hoort iedereen te dragen wat 'in' is. Toen ik ooit zwarte nagellak op had kreeg ik al commentaar. Ach ja, dat heb je in zo een gat als waar ik woon.

  2. Jammer dat je familie er zo over denkt, maar denk dan maar gewoon dat ze niet zo fashionable als jou zijn, haha. Leuke outfit, ik vind je haar er zo mooi bij staan!

  3. Ah, niks van aantrekken hoor! Maar ik vind dit lichte je ook wel heel leuk staan, eens wat anders. Er staat trouwens een typfoutje in je titel, yoy'll in plaats van you'll.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *