10x leuk om te geven (of om te krijgen ;))

Home / OVERIG / 10x leuk om te geven (of om te krijgen ;))
10x leuk om te geven (of om te krijgen ;))
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10.

Steeds vaker wanneer ik cadeautjes wil geven, verlang ik ernaar om iets te kopen wat je niet zomaar bij de Action of Blokker kunt kopen. Ook als ik kijk naar mijn eigen kamer wil ik niet alleen alles van IKEA maar wil ik karakter creëren door van alles wat te hebben en te combineren.

Tijdens sinterklaas kwam ik een afbeelding tegen op Facebook, met daarop een boodschap om allemaal eens cadeautjes te kopen bij beginnende/kleinere ondernemers, en eigenlijk vond ik dat een heel goed idee. Want we moeten juist de kleinere ondernemingen stimuleren om blijven te bestaan, het is nog best lastig in deze tijd, vooral omdat de prijzen ook soms hoger zijn (wat eigenlijk heel logisch is, als je iets koopt op Etsy als in dat het zelf gemaakt is, dan zijn er vaak betere werkomstandigheden en je bent natuurlijk origineel!

Ik kom altijd een heleboel leuke webshops tegen via andere bloggers of via Facebook en velen daarvan staan in mijn favorieten, met dit soort artikels lijkt het me leuk om ze zo met jullie te delen. Laat me weten als jij nog een toffe webshop of kunstenaar weet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.