365 new days, 365 new chances

Home / OVERIG / 365 new days, 365 new chances
365 new days, 365 new chances
Vannacht was het zo ver, een nieuw jaar begon! Samen met Myrthe, Linda en Jessy knalde ik het jaar in met sterretjes, kijkend naar het toffe vuurwerk van de omgeving. Hopelijk gaat dit jaar mijn jaar worden, ik geloof er helemaal in. 

Vandaag gaan we het nieuwe jaar induiken op het Ronostrand, heel stiekem zie ik er tegenop want oh wat gaat het weer koud worden. Maar het is wel heel speciaal en natuurlijk komt er morgen een uitgebreid verslag van online! Gisteravond of nou ja vannacht gingen we heerlijk fout Bingo spelen, want stiekem blijft dat toch wel heel leuk. Mijn jaarwisseling is dus geslaagd! Oh en ik won een paar leuke prijsjes, en ook de prijsjes van anderen staan op de foto hieronder haha.

Mentaal ben ik me nog aan het voorbereiden voor de duik, maar het gaat wel goed komen.. hoop ik.. Een heel fijn en gezond 2015 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.