7 dingen waar ik dankbaar voor ben

Home / Personal / 7 dingen waar ik dankbaar voor ben
7 dingen waar ik dankbaar voor ben

Processed with VSCO with a6 preset

Tegenwoordig schrijf ik weer steeds vaker in mijn dagboek, ik kan bijna zeggen dat hij onmisbaar is geworden. Het is fijn om even lekker alles eruit te kunnen gooien tegen eigenlijk jezelf haha. Maar ik heb ook nog een ander boekje, een boekje waarin ik allerlei dingen en ervaringen in deel waar ik (op dat moment) dankbaar voor ben. En hoewel ik het normaal allemaal voor mezelf houdt, leek het mij wel leuk om een deel van mijn lijstjes met jullie te delen!

1. Dat ik gezond ben. – We beginnen met het meest cliché punt uit deze hele lijst, want gezondheid is niet vanzelfsprekend. Tuurlijk heb je waarschijnlijk altijd wel een paar lichamelijke kwaaltjes maar ik voel mij nu lichamelijk prima waar ik enorm dankbaar voor ben!

2. Sneeuw 2017 – Elk jaar hoop ik weer enorm dat er sneeuw komt, dit jaar hadden we aan het begin van het jaar sneeuw. Hoewel de lente van mij nu wel weer mag beginnen, ben ik nog steeds heel blij met het feit dat we ongeveer 2 dagen sneeuw hebben gehad en ik dus de kans kreeg om mooie foto’s te maken!

3. Een warme douche! – Een tijdje terug stond ik heel fijn te douchen met fijn warm water, helaas na 2 minuten was het water niet meer warm maar serieus ijskoud. Hoewel je er heel goed wakker van wordt, is dat niet iets waar mijn voorkeur naar uit gaat in de ochtend. Het bleek dat onze CV ketel kapot was en we een nieuwe moesten aanschaffen. Gelukkig duurde het niet lang en plaatste Holland Warmte een nieuwe Remeha Ketel. Met als resultaat dat ik een paar dagen later weer warm kon douchen. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar als iets wat het normaal altijd doet, het het ineens niet meer doet. Dan ga je het het ineens weer heel erg waarderen als alles weer “gewoon” is.

4. Alle bestellingen! – Sinds een aantal maanden heb ik mijn webshop online staan en ik geniet er intens van als ik weer een bestelling binnen zie komen. En ik vind het helemaal geweldig als ik klanten berichtjes op social media zie over hoe blij ze met alles zijn!

Muchable

5. Liefdevolle mensen. – En dan in het speciaal even Luna die echt een kanjer is! Laatst ging ik met Luna livestreamen, en jullie reacties waren allemaal zo lief en leuk. Ze betekent veel voor me en ze is zo ontzettend sterk. Ook mijn ouders, oma en broer zijn lieverds en dat vergeet ik vaak te zeggen.

6. Goede muziek. – Ik vergeet het soms, maar ik geniet extra van de ochtend als ik opsta met goede muziek. En nu ik mijn iPhone weer terug heb en hij gerepareerd is, kan ik eindelijk weer een fijne wekker instellen. Heel erg fijn.

7. Jullie! – Ook zo cliché, maar echt. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle lieve reacties. Ik lees alles met zo ontzettend veel plezier en hoe vaak ik het ook zeg, het feit dat mijn blog zo’n groot deel van mijn leven is geworden, had ik nooit durven hopen!

Ik was van plan om 10 punten met jullie te delen maar anders zou het artikel wel heel lang worden, dus ik laat het bij deze 7. Dat betekent dus dat ik gauw weer zo’n fijn lijstje moet maken, yay!

Waar ben jij vandaag dankbaar voor?

Leave a Reply

Your email address will not be published.