Een origineel Valentijnscadeautje!

Home / Creative / Een origineel Valentijnscadeautje!
Een origineel Valentijnscadeautje!

Ik weet natuurlijk niet helemaal weet hoe het is om een origineel cadeautje te moeten zoeken voor je lover, maar misschien kan ik je wel helpen! Nog een paar nachtjes en het is weer Valentijnsdag! Nu heb ik zelf geen vriendje, maar voor mijn vrienden vind ik het al lastig om voor  een verjaardag een leuk en origineel cadeautje te vinden.

Nu kreeg ik laatst de vraag of ik ook een Valentijnsportretje kon maken van een stelletje,  zodoende zijn er sinds een paar dagen 3 verschillende Valentijnsportretjes te bestellen in mijn webshop! Ik geniet enorm van alle leuke reacties en bestellingen die ik tot nu toe al heb ontvangen, daarom kon ik het ook niet laten om ondanks dat ik het al op social media gedeeld heb, het ook nog te delen in een apart artikel.

Er zijn 3 verschillende opties mogelijk en onder de geportretteerden komen dan de namen te staan. Voor €7,00 inclusief verzending heb je dus al een origineel en uniek Valentijnscadeautje. Via deze link kan je een valentijnsportretje bestellen!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Doe jij iets op Valentijnsdag? Zo ja, heb je al iets leuks gehaald?

Leave a Reply

Your email address will not be published.