A perfect day at the beach!

Home / OVERIG / A perfect day at the beach!
A perfect day at the beach!
Zoals sommigen op mijn Instagram al wel hadden kunnen lezen, ben ik op dit moment op weg voor vakantie naar Lanzarote! En wat is er nou lekkerder dan de hele dag luieren met je voeten in het zand en de warme zon op je huid? In de zomer is het strand dé plek om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Om alles uit zo’n dag te halen en niets te vergeten, is het verstandig om van te voren goed na te denken wat je allemaal meeneemt. Vandaag een aantal tips!
De juiste bescherming

Natuurlijk is jouw doel tijdens een dagje aan het strand liggen om zo bruin mogelijk te worden, gelukkig word ik zelf redelijk snel bruin, maar helaas overkomt het mij ook wel eens dat ik mijzelf niet genoeg bescherm voor de zon. Helaas kom ik daar dan ‘s avonds (en dus te laat) pas achter. Weest voorzichtig en smeer je om de 2 uur in, beter te vaak dan te weinig. Zelf gebruik ik hier in Nederland factor 50 zonnebrandcrème, maar op reis verschilt dat. Ook heel belangrijk is het om je spullen goed te beschermen, zorg voor een stevige Galaxy Tab Pro 8.4 cover om schade door zandkorrels aan je apparaat te voorkomen. Zelf gebruik ik een speciaal zakje zoals op de foto om mijn mobiel mee te beschermen tegen water. Neem daarnaast natuurlijk ook niet teveel diefstalgevoelige spullen mee en berg de spullen die je hebt op in een lege zonnebrand flacon, dan vallen ze nauwelijks op!

 

 

Vermaak 
Een hele dag liggen is lekker, maar kan ook gaan vervelen. Zorg daarom dat je iets mee hebt om je mee te vermaken. Neem een lekker dik boek mee of een magazine om doorheen te bladeren. Ook kun je ervoor kiezen om je telefoon een extra Micro SD kaart te geven en je favoriete serie erop te zetten. Zorg voor een handig Samsung Galaxy S6 Edge hoesje met standaard, dan kun je hem gemakkelijk neerzetten en krijg je geen pijnlijke armen van het vasthouden. Ook heb je toffe reisspelletjes te koop bij de Kruidvat, ze zijn super makkelijk mee te nemen, maar natuurlijk kun je ook een heleboel met een pak speel kaarten.
Keep on moving

Is een hele dag op een handdoekje liggen niks voor jou, wat ik mij heel goed kan voorstellen, maar wil je toch graag een mooi kleurtje krijgen? Het strand is ook dé perfecte plek voor een goede work-out. Trek een short en een croptop of sportbeha aan en ga hardlopen langs de zee. Dan wordt je alsnog super bruin en werk je tegelijkertijd aan een strakke bikinibody. Smeer je echter wel goed in met een waterproof zonnebrandcrème, want je wilt natuurlijk wel bruin worden in plaats van rood. Let ook goed op dat je niet uitgedroogd raakt, neem daarom een flesje water mee onderweg.

(foto gemaakt in Mallorca)

The perfect look

Ook al draag je niet veel op het strand, wat je aanhebt is natuurlijk van groot belang! Je wilt een bikini die én fashionable is en je lichaam beter tot haar recht laat komen. De bikini trend voor deze zomer is de seventies look, ofwel stippen, streepjes, franjes en felle kleurtjes. Ook zijn gelukkig de high waisted bikini broekjes terug, helemaal gelukkig daarmee! Ideaal als je een wat voller figuur hebt, maar eigenlijk staat het bij elk figuur leuk.
Ik ga nog heerlijk genieten van het zonnetje en het strand, hopelijk wordt het de komende dagen mooi weer in Nederland en kunnen jullie ook heerlijk genieten!

 

Welke items neem jij altijd mee voor een perfect day at the beach? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.