Photodiary picknick & werk!

Home / OVERIG / Photodiary picknick & werk!
Photodiary picknick & werk!
Zoals jullie wel merkten zat ik na Canada nogal in een “blogdip”, ik vroeg me echt af hoe het mij altijd gelukt was om elke dag een artikel online te zetten. Maar nu heb ik gelukkig weer enorm veel motivatie, inspiratie alleen zit ik weer met tijd whaha.
Maar doordat ik een tijdje niet blogde is het ook al weer een tijdje geleden dat ik terug blikte op de Instagram foto’s die ik maakte! Dus vandaag een terugblik op de maand april & half juni, een aantal foto’s zijn dus al van een tijdje terug!
Mijn afgelopen maand was druk maar heel gezellig! Al heb ik helemaal niet het gevoel gehad dat ik het zo druk had, maar als ik terug kijk jaa dan was het een leuke maand!
Instagram: Muchables & Muchablenl

 

Ik had voor het eerst een Instagram meeting in Amsterdam en het was echt zo gezellig met veel lieve mensen!

Ik had een trainingsweekend en werd aangenomen voor animatiewerk deze zomer! Ik had mijn eerste paar werkdagen al tijdens Hemelvaart!

Samen met oma ging ik lunchen bij de IKEA & kocht oma deze superleuke notitieboekjes!

Ik probeerde om het hardlopen weer op te pakken!

Mijn nieuwe bril was eindelijk klaar! / ook kocht ik na het overlijden van mijn vorige vlog camera een nieuwe camera, misschien komt hier nog een review over!

Ik had een superleuke dag bij de DYTG!

Ik pakte mijn tekenaccount weer op!

Ik mis het moment van deze foto zo, echt alles was leuk die dag / Sanne slaagde dus kwam ik een taartje halen!

Ik word zo blij van die kleine eendjes die helaas nu weer groter zijn geworden / het stond nog superlang op mijn bucketlist, en eindelijk ging ik vorige maand figureren in Spangas!

Samen met oma een ijsje bij de HEMA gehaald / ik deed een poging tot het schilderen van mijn kamer, er komt nog een fotoverslag & video over!

Een rondje long/penny boarden met Sanne / buiten mijn eigen verjaardag was ook mijn moeder jarig!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.