Bad vibes don’t go with my outfit

Home / Fashion / Bad vibes don’t go with my outfit
Bad vibes don’t go with my outfit

img_3958In het vorige outfitartikel vertelde ik al dat ik in mijn enthousiasme nog twee andere jumpsuits had gekocht voor onder andere komende zomer. Ook vertelde ik in een ander outfitartikel over mijn nieuwe panterprint blouse, dat ik niet verwacht had ooit nog een kledingstuk met panterprint aan te schaffen.

Maar, toen ik een jumpsuit zag hangen met panterprint was ik er meteen verliefd op! Ik kan nog zo vaak zeggen dat ik het zo niet verwacht had dat ik dit leuk zou vinden.

Al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik het soms nog een ding vind om hem overal naartoe aan te trekken. Maar gelukkig word ik daar wel steeds makkelijker in. Ik probeer steeds vaker te denken: ik heb even schijt aan de hele wereld en doe even waar ik zelf blij van word. Overigens lukt dat maar heel soms, maar die momenten zijn heel belangrijk!

Zo moest ik laatst onverwacht een presentatie geven en had ik niets voorbereid. Ik bleef nog steeds zenuwachtig, maar in plaats van mijzelf helemaal gek te maken in mijn hoofd, besloot ik om het gewoon allemaal maar te zien. En ja misschien zijn er mensen die wat negatiefs van mijn kleding, mijn prestaties, mijn werk of van mij vinden, maar dat zul je altijd hebben.

Zo vind ik een spijkerbroek vaak leuk staan bij anderen, maar vind ik het bij mijzelf vooral erg saai. Ik kan mij voorstellen dat velen mijn kleding zelf niet zo gauw zouden dragen. Daarom vind ik kleding zo leuk, iedereen kan zich op zijn of haar eigen manier uiten doormiddel van kleding. Ook vind ik het grappig om te zien hoe mijn kledingstijl de afgelopen jaren veranderd is. Het is natuurlijk altijd in verandering, maar de meeste kleding van een paar jaar geleden vind ik nog steeds best leuk! Ik heb zelfs nog wel kleding van vier/vijf jaar geleden die ik nog steeds draag, ondanks dat ik toen in een hele andere “levensfase” zat.

In ieder geval is deze nieuwe jumpsuit nu één van mijn favoriete nieuwe items in mijn kledingkast!

img_4141 img_4146 img_3978 img_3989img_4021 img_4172malta-outfit-3 img_4175 img_4215 malta-outfit-2malta-outfit-4

Wat is jouw oudste kledingstuk in jouw kledingkast? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.