Gratis creatieve telefoon achtergronden!

Home / Creative / Gratis creatieve telefoon achtergronden!
Gratis creatieve telefoon achtergronden!

Na het vorige artikel met de pastelkleurige telefoonachtergronden, besloot ik om het deze keer een beetje af te wisselen. Vandaag deel ik in dit artikel weer drie nieuwe prints. Twee van de patronen zijn in een creatief thema. Deze heb ik beiden gemaakt na aanleiding van een leuke opdracht die ik laatst heb afgerond. Ik mocht namelijk nieuwe visitekaartjes ontwerpen voor Nienke en uiteindelijk is het een patroon geworden met allemaal knutselbenodigdheden.

Terwijl ik bezig was met het ontwerpen van de visitekaartjes, ontstond eigenlijk het patroon met de potloodjes. Ik overweeg zelfs om deze misschien zelf als visitekaartjes af te laten drukken. Vooral de kleurencombinatie vind ik heel mooi, het roze met groen lijken erg mooi samen!

De achtergronden zijn onderaan het artikel gratis te downloaden om bijvoorbeeld te gebruiken als achtergrond op je telefoon. En als deze achtergronden niet helemaal iets voor jou zijn, maar je wel graag een nieuwe achtergrond op je telefoon in wilt stellen. Dan kan je hieronder een lijstje vinden met eerder gepubliceerde artikelen met gratis achtergronden:

telefoonachtergronden-2

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Welk patroon is jouw favoriet? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.