Be scared and do it anyway

Home / Fashion / Be scared and do it anyway
Be scared and do it anyway

Outfit Rome Muchable

De dagen vliegen nog meer voorbij dan normaal, naarmate mijn reis naar Thailand dichterbij komt.. Ik heb momenteel het gevoel elke minuut te moeten gebruiken om mij voor te bereiden op de reis. Maar buiten het feit dat ik heel veel geld heb uit zitten geven aan nieuwe spullen, heb ik eigenlijk weinig echte voorbereidingen gedaan. Een daadwerkelijk plan en route hebben we zelfs nog niet. Maar misschien maakt dat de reis juist wel heel erg leerzaam en avontuurlijker toch? Sowieso kan je een backpackreis nooit helemaal plannen, en moet je dat ook niet willen. Maar iets meer voorbereiding was niet gek geweest haha.

Vandaag in ieder geval nog een outfit artikel met een outfit die enorm comfortabel zat tijdens het longboarden. Ik had het geluk dat Julian wel een aantal foto’s van mij wou maken terwijl het afwachten was tot er regen kwam. We zochten naar een industrieterrein maar kwamen al gauw tot de conclusie dat we die niet gauw zouden vinden. Dus werd het een ander terrein met een grijze muur en bloemen, past wel een klein beetje toch? 😉  Ik draag mijn nieuwe spijkerjasje en shirtje die ik ontving van Romwe, en natuurlijk met mijn vertrouwde Dr. Martens.

Outfit Romy Palstra

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Outfit Rome

Spijkerjasje – Romwe / shirtje – Romwe / rokje – New Look / schoenen – Dr Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published.