Canada // Het Aquarium!

Home / Travel / Canada // Het Aquarium!
Canada // Het Aquarium!
Ik heb het geprobeerd, specifiek te zijn met de foto’s, en vanaf zaterdag maak ik niet meer zulke lange artikels met zoveel foto’s. Vandaag is namelijk de dag dat ik vertrek.. richting huis.. Of ik er klaar voor ben? Ik weet het niet, het voelt heel dubbel, ik ga het hier missen maar ik mis thuis natuurlijk ook enorm, een beetje van allebei wil ik haha. Mijn laatste dagen hier heb ik goed besteed, ik heb het naar mijn zin gehad en ik heb nog 3 artikels daaraan te wijden!
Ik ga natuurlijk nog een uitgebreid verhaal houden over mijn tijd hier, maar eerst wil ik jullie de fantastische plek: het Aquarium laten zien. Zondag ging ik namelijk me het Nederlandse gezin kajakken in Deep Cove, maar omdat wij al redelijk vroeg klaar waren en ik dat anders zonde van mijn dag vond om al naar huis te gaan, hebben ze mij afgezet in Stanley Park, voor de laatste keer kon ik daar dan nog even rondlopen.
Helemaal zeker was ik nog niet over of ik naar het Aquarium wou of niet, het kostte namelijk wel weer 25 dollar en misschien wou ik die wel liever besteden aan Science world, keuzes.. Uiteindelijk besloot ik om toch naar binnen te gaan en oh wat was ik blij met die keuze.
In het Aquarium waren shows met zeeotters en dolfijnen, er was een heleboel te zien en net voor sluitingstijd ging ik voldaan weer naar huis. Dat ik ook nog een luiaard tegen zou komen had ik helemaal niet verwacht, de foto daarvan kun je op mijn Instagram vinden!

Dat ik later deze kwallen in het echt zou tegen komen.. dat had ik al helemaal niet verwacht, vanmiddag meer daarover!

Leave a Reply

Your email address will not be published.