Suprise bloggers picknick!

Home / OVERIG / Suprise bloggers picknick!
Wow, zondag ging ik samen met Sanne & Jessy naar het park om te picknicken. Maar alles liep anders dan gepland, ik zat samen met Sanne te wachten tot Jessy weer terug kwam omdat ze zomaar weg was. Ze bleef redelijk lang weg dus ik begon me al een beetje zorgen te maken, maar volgens Sanne was ze naar het station om nog meer eten te halen (why? we hadden toch al superveel eten). 
Maar nee, Jessy had een superleuke suprise bloggersmeeting georganiseerd! Omdat ze niet kon komen op mijn verjaardagshigh tea, voelde zich schuldig. Achter mijn rug om had ze een complot gemaakt, haha. Iedereen wist ervan, haar zusje, Sanne, haar vader, haar moeder, Nick, en dus al die lieve bloggers. Ik werd echt verrast hierdoor omdat ik dacht dat we gewoon alleen met zijn 3en zouden gaan picknicken.


Uiteindelijk liep deze hele dag dus anders, maar wel op een leuke manier anders. Echt een superlief verjaardagscadeau! Binnenkort (over een tijdje) komt er nog een artikel met daarin de gekregen cadeautjes.

We gingen deze dag dus gezellig picknicken met 8 bloggers. Het was een ontzettend leuke dag en ik had dit echt helemaal niet verwacht, en dat heeft Jessy allemaal speciaal voor mij geregeld aahh! “smelt”

En natuurlijk nog een vlog:

Leave a Reply

Your email address will not be published.